Scheisse mein gott.

Är typ klar med Tyskan. EHEHE. Ska snart duscha och sedan läsa en bok och dricka the. (Mina händer är is).
Imorgon har vi först och främst sovmorgon 8DD Sen har vi typ en lektion, sen håla (p.g.a inställd datorlektion)
Re-re-reyhan .. re-re-reyhan. (Automatisch (Anrugbeantworter) ) (kan man ha en parentes i en parentes? .. tydligen)
För övrigt så hatar jag vinter. Bara mysigt när man sitter inne och ser alla andra lida där ute. Dock inte lika kul när jag själv ska stå ute och vänta på att bussen ska komma, som också är som är frys -_-' Skånetrafiken </3
Svär till gud att mina händer kommer spricka p.g.a kylan -_-' MINUS 10 GRADER IDAG. .. (suck on that)

GUTEN NACHT LEUTE :*

เกย์

System down.

Åhhh, är så jäkla trött :'< Höll på att somna på matten idag. När jag kom hem läste jag lite i min bok och sedan vilade jag.
Vaknade sedan till att mamma ropar på mitt namn. Jag rycker till och bokstavligt talat rusar upp från sängen och svara JA! .. Poängen: Jag trodde att jag hade försovit mig till skolan. Där av sprang jag upp. -_-'
Nu ska jag göra dutsch och lite matte (<<<<- KKKKKKill me Bitte?)
TTL :*Frozen.

Guuuud. Har frysit från 08.20 - NU. Mina händer&tår är ice. Har ändå legat under mitt täcke och läst "Så länge vi båda andas" (som för övrigt är väldigt intressant när de har sex 3 gånger under ett kapitel -_-' .. varför tror ni jag läser den?)

Nu måste jag (tyvärr) göra tyska, men framför allt matte! Har nationella nästa vecka. Kommer gå awesome dåligt. Usssssch >.< Klarar ju typ inte ens matte A hur ska jag då klara matte B? -_-' .. Twisted logic (<- fyndig)
Nehe, mattejävel. Kom till mamma -_-'
TTL :*


Typ såhär ja!

Owl Cityyyyyy.

Huhu, Merry Christmas eller något. Owl City med ny låt. Eller ja, den kom ut 18 november (?) .. Så det var ett tag sedan.
"My frosty toes
Are getting cold but I feel alive"

Hell no. Hade på mina Converse idag. SÅÅÅÅÅ JÄKLA KALLT. Tror helt seriöst att mina tår ICKE var levande. Fick även vänta på bussen som var 25 min försenad. Hemst.

Owl City - Peppermint Winter.

Uh, Christmas.

Har precis fikat lite med min kära .. familj. Passade även på att fråga vad de önskade sig i julklapp. Fick inget bra svar. -_-' Såååå..jag tog tag i det själv. Vet vad jag ska köpa till min bror i alla fall. Sedan kollade jag runt lite åt mammis och pappis också. Efter en tids letande kom jag på mig själv med att sitta och kolla på saker till mig. Bra.
Nu ska jag i alla fall, fixa mitt hår och sedan repetera engelskan en gång till. Sen ska jag läsa lite i den sista Twilight boken :D Så länge vi båda andas ^^. Började i den igår :D
GUTEN NACHT LEUTE :*Greaaaaat.

Jo, det går ju JÄTTEBRA att göra läxan. Nej. Började för en timme sedan. Illa </3
Anyway, fick höra av Rebeccsson att Kenza kommer till Entré inne i Malmö torsdag. Kanske ska gå. Eller nej ... Hoppas hon dör. (HEHEH, jag är inte seriös, eller?)

Denna helgen måste jag julhandla. Får fråga någon om de vill följa med. Dock berättar ingen vad de önskar sig. Så jag får väll köpa något på Lagerhouse -_-'' (HAHA)

Nehe, kanske skulle återgå till att göra min läxa. (NOOOOOOOOOOO.. :'<)
TLL :* (-_-')


Snyggsch och skadade :*

50.

GODMORGON?

Vaknade kvart över ett <//3 Sitter och äter frukost nu.
Idag ska jag göra läxa. Engelska. Förstår inte varför jag alltid sitter dagen innan med allt. 50 glosor till imorgon. Awesome :*

Anyway, första advent idag. Trevligt? Kanske. haha. Vårat strykhjärn är konstigt. Typ, när man använder det så slås all ström av. Det händeför typ 30 minuter sedan.
*Mamma stryker* -> strömmen går, detta leder till kaos i huset. Adam får panik och "blir" störd. Pappa klagar. Jag trodde inte att jag hade drabbats av detta hemska strömavbrott förrens jag märker att internet kopplades bort. Dog en kort stund, men nu är allt bra igen :DDDDDDDDD

TTL :*


Inception

Huhu. Såg precis filmen "Inception". Den var faktiskt förvånade bra. Dock var den ganska komplicerad. Kollade på den utan svenska text, så ibland när dem pratade/viskade hörde man icke vad dem sa.
Filmen handlar om att man är i folks drömmar. Det var lite svårt att hålla reda på men till slut fattade man. Dem var typ i en dröms dröms dröm. Ja, ni ser -_-' EHEH.
Men jag rekommenderar att se den. Även att den är liiiite svår, så är det riktigt bra :)

I bet we are too different.

Okej, måste börja med läxan *gör annat*. Nej! nu gör jag läxan *sitter kvar*. Okej, nu gör jag den satans läxan ... *bloggar* .. HERE I AM! :D
Typ sådär har jag tänkt under hela dagen. </3 Istället har jag kollat runt efter nyårs/julklänningar. Har inte hittat någon som jag har tyckt varit fin.
Okej, igår var awesome. Hade jättekul. Fick dock springa till bussen som skulle gå 00.10. Hann med. Tur var det, annars skulle jag få stå i snöstormen till klockan 00.40 eller ... 01.40. Det snöade ca 10-15 cm här i Svedala. Inne i Malmö var det mindre.
Juste, julstämningen börjar komma fram. Tyvärr. Hatar små porslins tomtar. Vi har fett mycket. Förra året hade jag endast 1 tomte i mitt rum. (som för övrigt har stått här året runt för att jag inte orkar ta bort den, där av varför jag hatar dem.)

Ikväll ska jag nog kolla på någon film. Vet inte vilken. Kanske. Eclipse.
TTL :*


Jag igår.


Mer jul än såhär blir det inte i mitt rum.

Harry Potter and the deathly hallows.

Dun-dun-duuuuun.
Huhu, såg Harry Potter and the deathly hallows (7:an) igår. Den var ganska bra. Dock saknade jag Hogwarts :'<<< Den utspelade sig mest .. på random ställen <//3 Juste, en annan sak som var negativt. Draco Malfoy var icke med så mycket. Synd :'< Hmm..tja, annars var den bra, lite rolig ibland faktiskt .. Ron <//3 För övrigt var mycket, vad ska man kalla det .. eh, fighter. Hm, aja, längtar till den sista filmen, men ändå inte, för efter den är det över. Sad.
Aja, jag rekommenderar ändå att se den. Även om det inte är den bästa Harry Potter filmen som har gjorts.
Hogwarts :'<

White Friday.

HEJ :D
Fredag idag. Så jäkla skönt. Denna veckan har varit, som förväntat, kaos. Ikväll (21.00) ska jag und meine freunds .. på bio. Harry Potter (tror jag har skrivit det 3 gånger nu -_-') Hoppas den är bra 8DD. Jag svär, jag kommer bli så Harry Potter beroende efter filmen.
Juste. Min morgon var inte den bästa.
Vaknade 06.15. Gick upp och började fixa mig. Klockan 06.30 kom mamma upp och frågade vad jag ville ha för frukost. Jag stod kvar och plattade mitt hår, gick och kollade på klockan 06.35. Fortfarande gott om tid. Efter någon minut kommer mamma: EMMA! Klockan är 06.50? Jag bah va, nej?. Jo, såklart var den deeeeeet -_-' Den klockan jag hade tittat på HADE STANNAT -_-' så jag hade trott att det var lugnt. Anyway. Slängde i mig en halv macka, borstade tänderna. Klockan 07.00 sprang jag till bussen som går 07.03. Tight om tid! Preciiiis när jag typ var ... 4 meter ifrån bussstationen så körde bussen! Dock såg chefören mig och stannade! TACK CHEFÖREGUBBE! :D
Nog om det. Ha en trevlig fredags kväll och kolla på efterblivna Idol som är i Malmö idag.
TTT :* (talk to you tomorrow?)


Fett gammal bild. Tyckte nästan den var lite fin.

Let's talk.

Var precis på utvecklingssamtal HUHU. Gick på 15 minuter. Efter det åkte pappa och jag och åt på Mc Dolalds HEHEHEH 8DDD .. awesome.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan fixa mig. Måste göra lite matte också. HUHU (U) Imorgon blir det skolan. Nähä? -_-' Sen hem äta lite, fixa mig och sedan in till Malmö för att kolla på Harry Potter med tha friends 8D
Ska nog läsa böckerna någon gång :) ... när jag har tid .. vilket kommer bli never. Bra!
HEHE. Skriver imorgon
GUTEN NACHT LEUTE :*


Var tvungen att lägga upp en bild på mina kusiners söta hund Messi.

God.

Lite efter och ni kan mycket väl redan ha sett den. Den 16 november släppte Paramore en video till låten Playing God. Ganska bra video faktiskt. Låten är fett awesome (finns med på albumet Brand New Eyes). Hayley med rosa hår ^^ Tycker hon passade bättre i rött/orange.

Paramore - Playing God.


More snow :'<

Godmorgon :D
Skönt att sova lite längre idag. Hade ställt klockan på 10.30. Låg sedan och lyssnade lite på musik efter som min iPod fungerar nu :D Startade om den igår och nu funkar allt galant ^^
Btw .. såg att det har kommit ännu mer snö. Asså :'<<<<<
huhu, Internet Explorer är fucked så jag har fått börja använda Google Chrome. Men dät är bra så det spelar ingen roll :'> Nu ska jag äta frukost och sedan börja plugga lite. Sedan klockan 17.30 ska jag som sagt på utvecklingssamtal, trevligt värre.
Jaja,
I'll talk to you later :*
Bild från förra året. Kommer ihåg hur grymt mycket snö det var då x)

The time has come.

HUHU, har laddat ner en jäkla massa musik nu. Har inte hunnit göra det nu när vi har haft fullt upp i skolan.
I alla fall. Nu är det bara det jobbiga kvar. NOLLSTÄLLA min iPod <//3 fuuu. Hatar den fortfarande :'<

Efter jag är klar med den. (Lär ta flera minuter :'<) Ska jag inte göra något. Känns skönt att säga det x'D Juste, Josse bokade bio biljetter idag, så Harry Potter på fredag CHECK!. Ahsum :*

Nehe, iPod? :'<
TTL :*


Bill ser allmänt galen ut - Creeper.
Gustav ser ut att somna vilken sekund som helst.
Tom ser inte ut att uppskatta Bills hår.

Don't mean too much to me.

SDNISADUINSAIO omg omg omg 8DD
shit. Kill me, eller nä. Lyssnar på MCR's ny album som finns ute på Spotify för alla
nu. ÄLSKAR DET. SHIT. DÖR.
Gryyymma dem är 8DD Skönt att ha dem tillbaka. Nu fattas bara en konsert!

Aja, ryck-text ovanför. eh. Aja, helt OK dag. Matteläraren var inte där, hade dock vikarie. Jag hatar när vikarier vet vad man jobbar med. Vikarier borde vara omdevetna och utan allmänbildning. <- skaffa lag!
Jag satt mest och kommenterade att hennes linjer på tavlan minsan inte var raka :'<

Nu ska jag (för en gångs skulle) INTE göra läxor. Är ju ledig imorgon ;) HUHUHU :D
TTL :*

I MORSE! :'<
+ att buss-teufel'n var  försenad så jag och Rebeccsson kom
försent till den föreläsningen </3

Say what.

Okidoki. Rebeccsson har varit här. Vi gjorde tyskaläxa. Mamma tycket vi lät för mycket </3 Anyway, bara median kvar. Förhörde Rebecca som hade "övat" .. kunde Ehem .. jättemycket :)

Imorgon ska vi somsagt på en föreläsning på morgonen, därav 20 minuter kortare sovmorgon. Vet inte om det är en föreläsning om skoltidning eller omskrivning. Hörde inte riktigt EHEHE x'D

Ska fixa mitt hår nu, sen media, sen sova :)
GUTEN NACHT LEUTE :*


Tycker Tom är jättelik Bill på denna bilden :'>
Det vill säga. Extremt vacker.

Snow.

GUUUUD.
Imorse:
Drog upp mina presiener. Kollar ut. Snö. Yttrar ett lågt scheisse.
Hellre snö än regn. Men, jag lever i skåne. Det är typ, bara regn här. Regnsnö.

Anyway, hade historiaprov idag. Gick bättre än förväntat. Tror jag .. eller nej ..glöm det:
- Spanska riddare som hittade Amerika </3

Juste, jättesnällt att få -20 minuters sovmorgon imorgon -_-' Hoppas vi får komptid för det!
Gud vad jag längtar till torsdag. Ledig <'3

fredag ska jag på bio med Josse, Frida, Ebba och Christine :D Vi ska se Harry Potter (eller, ja, om det finns platser?)

Nu ska jag bara kolla igenom tyskan, sen median x'D
Juste, Rebecca kommer hit ikväll. Sie brauche mein helfe mit das Deutsch.
TTL :*

Gammal bild. Lägg märket till Hitlergubben på min näsa :*


I.just.died.

WOWOWOW,, slow down. Eh, ne. Men ehehe.
okej. Th-haters (om det finns sånna här? .. dumma ni är i så fall .. nej, jag skoja .. gud vilken lång parantes detta blev .. kanska delar upp den? .. om..det blir lättare?) look away. ;)Video:

(Shit.. KollaBillochkollaTomsarmar8DD *fangirl like a bitch*)

Creds till Elina ;)

Freiheit.

Okej, det blir ett inlägg till idag. Sadface?

Har plugga historia i 5 timmar. Jag är död. Hatar att plugga. Det värsta med skolan är läxorna...Okej kanske de tidiga mornarna också. Men .. läxorna slår dem. Jag måste medge att jag är liiite avundsjuk på personer som antingen inte har mycket läxor, kanske inte går en så.. Vad ska man kalla det "tuff" skolgång. Eller dem som inte går gymnasiet alls. NEJ, jag kommer inte hoppa av. Men ändå. Hur avundsjuk blir man inte när de skriver på sina bloggar "Ska på bio imorgon" (mitt i en skolvecka) eller "Har inget att göra" (vilket betyder att de kan göra i princip vad som helst). Själv sitter man här och pluggar som ett as. Fyf*n.

Nehe, slut på emo-inlägg. Nu ska jag läsa igenom 12 sidor historia.
Sen får det vara nog. Hoppas på G i alla fall.

GUTEN NACHT LEUTE :*


WISH ME LUCK!

Okej, jättebull dag. Failade stort på matteprovet. Inte jätteförvånad.
Hinner inte skriva mer idag. Måste plugga histora heeela dagen.
Juste .. somande halv två igårnatt. Försov mig även 30 min i morse. Great.
I love my life.

Aja, vi hörs imorgon. Wish me luck on the history test :'<
GUTEN NACH LEUTE (eftersom detta är det sista inlägget...)


När Tom ser Rebecca ............. :) :*
(HAHAHAH, ja vi failade stort på Facebook)

Hurricanes and Suns.

God morgon (JA DET KAN MAN SÄGA!)
Tokio Hotel har släppt ny låt. OMG.
Asså JA, HAPPYFACE. Tycker faktiskt den är riktigt bra.
Lite mer ... hmm.. rockig? :'>
Aja, here it is. + en störig grekisk jävel. <//3

Tokio Hotel - Hurricanes and Suns.

888888D

Cold.

Har precis läst ut min engelska bok och gjort klart glosorna. Nu ska jag sammanfatta ett kapitel i historian. Om det inte blir försent (vilket det kommer att bli) ska jag även läsa igenom matten. Har ju somsagt prov i det imorgon. Har inte änns kollat på det.

Citerar Rebecca: Detta kommer bli en kaos vecka.
Håller med helt. Tack och lov att man är ledig på torsdag.

Btw..det är första advent på söndag :'oo Snart jul! Måste börja köpa julklappar snart ju ^^

Nehe, nu ska jag äta en risifrutti. Måste ha socker om jag ska klara mig igenom nattens pluggande .. x'D
GUTEN NACHT LEUTE :*


FNSJFHAISH.

Kommer sitta uppe till 02.00 inatt. Just say'n. Har sammanfattat ett kapitel i historan. Det blev lite mer än 3 st dataskriva A-4 sidor. No way att jag kommer kunna lära mig allt det.

Nu ska jag fortsätta sammanfatta. När jag är klar med det måste jag läsa ut min engelska bok (100 sidor kvar) och skriva ner 50 st glosor. Hittar inte mitt papper till det .... Bra <'3

Men ah, skriver sen när jag är klar med allt.
OM jag blir det vill säga ;)
(Btw! Märkte att man inte kommer inte på min blogg. Varför är min blogg störd? <//3)
TTL :*

Halo, He-He-halo.

Hej söndag. Vad gör du?

BLÖÖÖÖ. Idag måste jag plugga, eheh, gjorde jag igår med men ... (U) Längtar till måndag. Tokio Hotels nya låt kommer ut. Hurricanes and Suns. Har hört lite av den. Awesome säger jag bara. Tittade inte på Inception eller en TH-dvd igår. Såg på Harry Potter 4 ... x)

Nu ska jag äta frukost och sedan läsa lite i engelskaboken -_-' Sen blir det historia resten av dagen (U) ... juste .. har matteprov på måndag ... EEEEEHEE..

TTL :*


Our.

Huhu.
Sitter här och lyssnar på Ke$ha, Rihanna och McFly's nya album. Gillar i alla fall Ke$has och kanske McFlys^^
Ska kolla på film snart. Kan inte bestämma mig om jag ska se Inception eller någon Tokio Hotel-dvd. Var ju ganska längesedan jag kollade på Catch on camera. Fårse.

Imorgon ska jag plugga historia. Intressan. Mhm. Aja, bara fyra veckor kvar till jullovet 8DD Det är f1 br4 (<- hej)

Nehe. Film?
GUTEN NACKT LEUTE :*


Today's ;)


WIOOOWIOOOWIOOO.

Kom inte på någon rubrik. Så. Mm.
Vaknade vid halv tolv tiden. Åt frukost. Sedan dess har jag pluggat. Ska snart börja på historian. Efter den är "klar" ska jag kolla på någon film. Får se vilken det blir.

Juste! Igår var Sofia här. Vi pratade en massa och fikade. Hon åkte hem 01.30. Precis efter hon hade åkt hem så gick brandlarmet igång. Asså <///3. Batterierna hade tagit slut och det bara: WIOOOWIOOOWIOOO. -_-'
Kul <'3

Nästa vecka är förjävlig.
Måndag: Matteprov, engeska läxa
Tisdag: Historiaprov
Onsdag: Tyskaläxa, mediekunskapsprov
Torsdag: LEDIG :D fett awesome. Alla på skolan har utvecklingssamtal den dagen. Man kommer till skolan har utvecklingsamtal 15 min sedan är man ledig resten av dagen. Jag ska dit klockan 17.00 :DDD

Aja,  tillbaka till de döda kungarna.
TTL :*

Fuck weekends.

Jaha, gamle vän, nu sitter vi här igen.
Omg, poetiskt. Pratar med min dator.

Ganska lugn dag. Motsatsen till vad min helg kommer att vara. Cut. Måste plugga saaaatan hela helgen. Hade tänkt att gå på Harry Potter filmen på lördag med Josefin och Frida. Det var fullt. Över allt. Hatar människor <//3

Aja, nu ska jag läsa lite i engelskaboken, sammanfatta mediekunskapen och kaaaanske göra lite tyska. Efter det ska jag väll äta. Hoppas på pasta, men det är typ 0,000000000000000001% chans att det blir det. Tyvärr. Sen ska jag träffa Sofia :D 1000 år sedan jag träffade henne. Vi kommer nog .. snacka och kanske kolla på någon film ^^

TTL :*


FIRE.

HAHAHAH .. ELD.

Har inte uppdaterat idag. Skyll på Rebecca :) Anyway, vi gjorde färdigt våran skoltidning. Blev fett awesome .. eller något .. Sedan kollade vi på massa .. TH-videos. Hans och ..Ingrid. HEHEHHE. Och Tom .. i Sydafrika (HHAHAHA OMG <///3)

Idag i skolan hade vi simning. Awesome. Sen hade vi håla och sen "bio". Det var ingen film, utan en dokumentär <//3 Ganska intressant dock tröttnade jag efter ett tag så .. blev trött EHEHE. + att jag fick ont i huvudet (U)

Nu ska jag typ, fixa mig. Är sjukt trött. Btw.. min farmor kommer hit idag. Jätteviktigt att veta. OCH att min pappa fyllde år igår.

Aja,
GUTEN NACHT LEUTE :*


Waka waka in Africa.

I just need 5%.

Hehe, asså, nej.
Har skrivit en massa till skoltidningen. Ganska kul ändå ... bara för att jag fick musik D:
Nu ska jag börja med historiajävlen. Fett bull och det kommer ta år.

Imorgon ska vi har simmningidrotten. Kul. Dock är det våran enda lektion för sen ska vi (klassen) på "bio" om miljön och den globala uppvärmningen. "Age of stupid" heter den :'>
Hoppas det kommer vara intressant. Får dessutom sluta en timme tidigare (15.30) Awesome :D
Efter skolan ska jag och Rebecca hem till mig och studa historia. Kanske prata om skoltidningen också (?!) x_x

Tror jag måste börja plugga nu. Så ah.
GUTEN NACHT LEUTE :*


5% Bill. Bill 5% ..... BILL!

Caught in a bad romance (with my computer..)

Sa att jag icke skulle sätta på datorn idag. Kom hem. Åt mina Oreos. Gick upp. Satte på datorn. And...here I am :(

Aja, har inte gjort så mycket idag. Asså. Denna veckan har varit sooooft. Nästa vecka kommer att döda. 3 prov + läxor <//3. Nu hade jag planerat att göra min historia. MEN. Vi gör ju som sagt en skoltidnig (<- har jag sagt det?) Jag har två andra har hand om nöje och kultur delen. Vi har skrivit nada och den ska vara inne på senast fredag. Great. Nej.

Vet inte riiiiktigt vad jag ska skriva om. Men .. måste skriva något i alla fall. EHEHE -_-
Off to work.

TTL :*


Störd <'3

Malmö.

Ehehe, har varit på kockums hela dagen </3 De hade ett projekt som hette Jag bor i Malmö. Ganska intressant. Dock gillar jag inte att slute två timmar senare än vad jag brukar -_-'

Anyway. Kom hem för 30 minuter sedan. Mamma ska göra pannkakor till mig och sedan ska jag plugga Deutsch. Denna veckan är ganska chill. Dock kommer nästa vecka bli sjukt jobbig </3

Jättefin T-shirt man fick + en pins och en väska. Pinsen på bilden gjorde jag dock själv.
Så kan det gå när man inte har någon fantasi. Fucktard <'3


Min och Rebeccas jättefina mening. Frågan var "Vad är ditt drömjobb?". Vet inte om vi
lyckades besvara den frågan. Och en jättejättesöt bild på mig :)))))))))))))))))))))))))

It's our destiny.

Har gjort klart min matteläxa nu :D Två kapitel (H). Har även kollat på Top Model 14. Får problem med tv 3 som avbryter hela programmet innan det är slut -_-' Nu sitter jag och lyssnar på låtar ifrån Toy Story 2 :D Asså, dem filmerna är ändå bra ju. Sorliga :'< Stackars leksaker "/
(JA!, emotional-inlägg)

Nu ska jag göra mig klar inför natten sedan ska jag läsa min engelskabok :) Men ni får ha en fortsatt trevlig måndagskväll (erkänn att ni vill att jag ska skriva fredag istället för måndag)

GUTEN NACHT LEUTE :*


Kill me. Kill me now.

Okej, NEJ! jag är inte OK. Får seriösa problem när min dator inte vill sammarbeta med mig. Ich bin dein meister. Okej, jag ska synkronisera min fuck iPod. Vad händer? Jo..DET ÄR ETT OKÄNT FEL så det fungerar inte. Skulle dem säga vad det fucking problemet är så kanske jag skulle kunna fixa det. Nu måste jag i alla fall nollställa den fuckade iPoden. FUUUU. Igår stod det att jag skulle avinstallera hela iTunes. Höll på att begå självmord då. 2500 låtar gone. No thanks. Aja, ni vet vad jag kommer göra ikväll i alla fall.
Fu iPod jävel -_-'''

TTL :* >:(


Photo.

Hade en inriktningsdag i skolan idag. Man skulle typ ut och fota 10 bider som skulle "visa" olika saker/känslor. Sedan skriva en artikel till en bild :'> Efter det var vi på ett död-museum (no kidding). Det var bilder på personer, en när dem levde och en när de var döda. Det var .. ganska tråkigt faktiskt.
Anyway, imorgon ska vi på någon sån sak Ung i Malmö. Ehehe, har ingen aning om hur det kommer att vara. Man ska diskutera olika frågor i samhället som rör Malmö.

Nu hade jag tänkt plugga lite matte och seda läsa lite i min engelska bok :D
TTL :*


T.Kaulitz

The only hope for me is you.

Rain. Kill me.

Vaknade klockan 13.00. Har alltså sovit i 12+ timmar inatt. Hade konstiga drömmar D: Anyway, har precis ätit frukost. Hatar söndagar, måste plugga satan idag. Rebecca kommer kanske hit. Vi ska göra lite historia tillsammans.

Dagens planer är följande:

☃ Läxor. Tyska, matte, engelska och historia.
☃ Städa mitt rum.
☃ Duscha.
☃ Överleva dagen.

Aja, har mycket att stå i idag. Så, I better get going (U)
TTL :*


♫ It's raining today ..


Gifts.

Snart jul. Mamma frågade vad jag önskade mig. Asså, nu för tiden har jag alltid svårt att komma på något som jag önskar mig. Har absolut ingen aning. Önskar mig tre saker detta året.Kanke önskar mig lite andra "nödvändiga" saker. Men detta är något som jag absolut vill ha :'>
Jag har ju faktiskt varit snäll detta året (a)

->Emo.

Har fett tråkigt. gjorde ett test, men kom fram till att jag blev mer emo efter varje fråga (U). Såhär gick testet till:

Sätt din musik på blanda.

- Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
- Använd sångtiteln som svar på frågan.
- Fuska inte.

Jag kommer lägga upp några frågor. Inte alla, svaren är för deprimerade.

5. Vad är ditt livs themesong? Take me away (<- HAHAHHA)
6. Vad är ditt livshistoria? Born to quit (<- asså ...)
9. Hur kommer imorgon vara? Game over (<- HHAHA, längtar)
12. Vilken sång beskriver dig bäst? Dead (<- asså, vf blir jag bara mer emo för varje fråga)
16. Kommer du att ha ett lyckligt liv? Clumsy (<- tack.)
25. Hur kommer jag att bli igenkänd? Don't jump (<- jo, snälla)

As you see. Nej, jag fuskade inte. Men jag önskar att jag hade gjort det. Okej.. nu ska jag snart äta.
Ehe.
TTL :*

SFDKMASPJF.

Helluu.
Vaknade precis. Eller för ah, en timme sen. Har sån jäääkla träningsverk. Spelade innebandy på idrotten. (otänad <'3).

Idag ska jag plugga lite sen chilla. Ikväll ska jag nog se på film. Vet dock inte vilken .. ^^
Långt inlägg detta blev. -_-'

aja
TTL :*

Say my name, say my name.

Wio. Några av er har kanske hört Rihannas (nyaste?) låt What's my name? Den kom ut 15 Oktober, men tror att videon till låten kom ut igår (12 november). Aja, tycker den va .. svängig (eheheh x'D)

Rihanna ft. Drake - What's my name?

Kaulitz.HAHAHAHAHHA, ah. En gissning :). Jag och Rebecca (OHPS) menar jag och Bill, har jättemycket att göra om dagarna, så att .. ah (H) Awesome vi är 8D

Justin got your Meisterstift!

Hohoho.
Skönt med fredag. Idag var det som sagt Halloween på våran skola. Lite ... ah.
BTW! REBECCA! FICK DU TILLBAKA DIN MEISTERSCHTIFT? :'oooo
(Kom på det nu)

I helgen ska jag plugga lite (wow) och sen inte så mycket. Ovanligt va? D: Aja, vet inte vad jag ska göra idag. Kanske lägga in tyska ord på datan och sen läsa lite i den engelska boken :'>

Aja. Bilder från igår kommer idag. Förhoppningsvis (Rebecca?) ^^
Sålänge får ni nöja er på med fin bild på tvillingarna (synd det är om er, fast nä.)
TTL :*


Scheisse *___*

Update.

EHEHE.
Var med Rebecca idag. Därför har jag inte uppdaterat. Anyway, vi flippade satan. Bilder kommer. Asså, ni kommer ... d.ö. :) No kidding ;)

Imorgon är det Halloween på våran skola (HAHHAA, fett efter). Har hört att de går in för det i alla fall. Täcker för fönsterna, lampor och har rök maskin ... (eh..). Orkar inte klä ut mig. Ska till Utbildningsförvaltningen efter skolan också med Ilsa (ett skol projekt). Vill ju ge ett bra intryck. (HIHIHIHI)

Neh, har precis duschat och ska sova nu.
Börjar 08.10 imorgon. Kill me.
GUTEN NACHT LEUTE :*


Süss ;)

Enough.

Asså. Ja jag har problem. Ha pluggat engelskan i säkert två timmar nu. Asså två timmar. Brukar ta ca 45 min att plugga in ord + grammatiken. Det är ca 12 ord som inte vill fastna. Vet hur dem stavas och allt, dock inte deras betydelse. (FUUUU). Får plugga imorgon på hålan. Känner inte att det är är lönt att plugga vidare när jag läser ordet och sedan efter 2 sekunder glömmer bort vad det var. Slutade med att jag läste ett kapitel ur våran engelska bok istället (mycker roligare :'>)

Saknar tyskan. Är bättre på att plugga glosor på tyska känns det som -_-''

Aja, nu ska jag sova.
GUTEN NACHT LEUTE :*


Weiss und Skrünklich.

Vit och skryknlig
&
Färgad och prickig.

Har övat på grammatiken och orden. Asså, jag få seriösa problem när det är några ord som aldrig vill fastna. Illa :'<<<<< Nu dricker jag the (som vanligt) och ska snart öva lite mer på engelskan. Läxor asså </3
HAHAHAHHA, asså, jag har en fucked up konversation på msn med Rebecca. Den börjar..Förlåt, är rent urflippad. HAHA (U)

TTL:*


I hate my life (8)

Nej, eller jo. Döda mig.

DBSANFKCLNSAIO, <- hej. Har 47 st engelska glosor + grammatik att plugga på idag. Jättebra att jag bara sitter och pratar om dem istället för att göra dem <'3. Jättebra att dem är tills imorgon. (älskar dagen innan metoden </3)

Kom hem för .. snart en timme sedan. Har ätit lite och så. Nu måste jag väll börja plugga ... <////3

TTL :*

And he is Tom.

Huhu, har gjort två kapitel i matten. Asså fatta så stolt (H). Nu har jag precis duschat. Ska dricka mitt the och öva på tyska glosorna nu. Sedan föna håret och läsa igenom mediakunskapen. Sen är jag klar :)
Har sov morgon imorgon. Fett skönt. Har nämligen varit skittrött i skolan idag. Hade liiiite svårt att hålla ögonen öppna under matten x) + att det liktade fis.

Nehe, Tyska?
GUTEN NACHT LEUTE :*


HAHAHHAHAHAHAAHAHA asså </3

Deutsch.

Tror det är något fel på mig. Sitter och pluggar tyska glosor. Läser upp orden högt för mig själv och skrattar åt hur dem låter <'3

Edit!
Das Wassergurgeln - Vattengurglandet
Stuterei - Stuteri
När f*n kommer jag använda detta .. -_-'

Tom ist Wassergurgeln sehr laut - Tom gurglar sitt vatten väldigt högt.
Bill will zu ein Pferd-Stuterei gehen. - Bill vill gå till ett häst stuteri.
...Trodde väll det.

(lade upp detta igår på bloggen men då blev min blogg fucked. Så..jag lägger upp det igen)

WTF.

:'<<<<<<<<<<<<<
Varför är min blogg fucked up (U). It's killing me. Hoppas det blir bättre efter detta inlägget.
Antway. Chill dag :'>
Pasta idag i skolan <'3 (HAHAH)

Måste verkligen plugga nu. Tyska glosor, media och matte. Känns jättebra att plugga dagen innan till engenskan där man har 48 glosor. Well, så ärre med tight schema </3

TTL :*

Television.

Kom hem för ca tre timmar sedan. Ha ätit lite (pasta). Kollade lite på Project Runway och sen the Simsons sen Scrubs .. sen AFV. (liv <'3) Första dagen efter lovet. Det var ganska chill idag. Två lärare var i Berlin i en annan skola .. så vi hade vikarie (H).

Nu måste jag plugga på mina tyska glosor och kanske göra lite matte </3 Har inte änns börjat på det nya kapitlet som ska vara klart till imorgon </3

Ikväll blir det Top Model 14 :)
TTL :*


They sure love each other :) (HAHAH, Bill ser bara förskräckt ut..)

Winners.

Har blivit mycket EMA. Men detta är sista inlägget. Lovar. Tycket inte att EMA var bra alls detta året. ÄLSKADE EMA 2009, när det var i Berlin. Bra artister, showen var till max hela kvällen. Igår kändes det ganska lame. Showen kom aldrig igång. Ganska tråkigt att titta på + att ljudet när artister sjöng live, SÖG.

Anyway. Här är alla vinnare i de olika kategorierna ;)

The winner of Best World Stage Performance is..

TOKIO HOTEL!

HAHHAH, sa ju det -_-' .. eller nej det gjorde jag inte men ändå.
Tokio Hotel närvarade inte. Vilket jag blev lite besviken på. Artister ifrån USA och allt kommer ju. TH är ju for god sake från Europa. Men de va i L.A, i studion.
Aja, de vann sin kategori.
Måste klaga lite på MTV faktiskt. Deras kategori presenterades inte alls. Den bah hoppade fram helt random. Så jag var typ helt borta och missade början och smådelar i deras tal. (thank god för internet dock)
Jag hann inte få en mini hjärt attack som jag alltid brukar får när de säger
"And the winner is.." <- Där går min puls i typ 360.

Aja, here you go losers ;)

"For the other bands who were nominated with us,
 we're sorry, our fans are the best fans in the world" - Bill Kaulitz

EMA 2010.

Okej, tänkte lägga upp lite info angående EMA-galan ikväll.

Somsagt så kommer galan hållas i Madrid.
20.00 börjar röda matta. (Detta året visas det på TV, förra året var man tvungen att se det på internet -_-')
21.00 Galan börjar.
23.25 Galan är slut.
Före er som inte har MTV kan se galan här: http://watchema.com/

Kvällens värd är Eva Longoria och Justin Biber (MTF) kommer vara kommentator under röda mattan.

Artister som kommer framträda under galan är:
Rihanna, Shakira, 30 Seconds to Mars, Katy Perry, Ke$ha, Kid Rock, Kings of Leon, Linkin Park, B.o.B., Bon Jovi, Dizzee Rascal, Hayley Williams, Miley Cyrus och Plan B.

Det kommer dock vara många andra artister som kommer närvara.

Som sagt är det inte bekräftat att Tokio Hotel kommer vara där. Dock kommer deras kategori Best World Stage Performance att sändas på TV (föregående år sändes den inte alls, utan de som vann fick priset helt random. Om jag inte minns fel)

Vill ni se vilka artister som är nominderade i de olika kategorierna kan ni kolla det här. (Klicka bara på de olika kategorierna)


Run.

Har precis varit ute och joggat med Sofia :) 5 km (H). Nu ska jag äta något lätt sedan ska jag och mamma kolla på filmen Killers med Ashton Kutcher :'>

Ikväll blir det EMA. Shit asså, hoppas att TH kommer. Inget bekräftat men folk säger att säkra källor har sagt att de ska vara närvarande under galan ^^ Btw .. jag kommer fangirla as hell om dem vinner (HAHHA) och om de förlorar .. förvänta er inte att jag kommer le imorgon -_-''

TTL :*

M.

HUHU, Har precis kollat på två filmer. When in Rome och Sex and the City 2. SATC2 är awesome, bättre än ettan. When in Rome var ganska bra, fett rolig i början i alla fall. Snart ska jag kolla på I hennes skor (tror den heter så), den gå på tv på kanal 3 börjar 21:30.

Som jag sa tidigare var ju jag och mamma uta och åt. Jag åt pasta med köttfärsås. Asså, det är så typiskt mig. Alltid pasta (U) Glädje dödare jag är </3 Har världens möjligheter att prova nya saker. Och vad tar jag?
Jo pasta -_-''(..För er som inte vet så älskar jag pasta.)

Aja, ni får ha en fortsatt bra lördagskväll så skriver jag imorgon ^^
GUTEN NACHT LEUTE :*

Food.

Har precis fått massage och nu ska jag och mamma ut och äta. Kina mat eller pizza? Hm, får se ;) Har också pluggat färdigt för idag. Känns skönt att bara behöva plugga tyska imorgon :D

Men jag skriver senare ikväll någon gång ^^
TTL :*

Fuuuuu.

(Vill bara att ni ska veta att denna datorn har störda problem)

Nemen hej, (andra gången jag skriver detta inlägget för att min dator tycker om att radera saker <'3)
Ställde min klocka på 10.15 idag. Var dock skittrött så jag gick inte upp förens en timme senare (U).
Har precis läst lite i min engelskabok och nu ska jag fika med mammut :) Efter fikat ska jag plugga historia. Sen orkar jag inte mer idag <///3

Ska även få massage idag :'> (ganska bra att ha en mamma som är utbildad massör)
Meeen, jag skriver med sen ;)
TTL:*


Only by the night.

Ehehe, ni kommer inte tro vad jag sitter och gör nu :'o Jag pluggar DDDDDDDDDD: Sick, I know..Asså, jag tror att jag plugga bättrenatten <///3 Har gjort en historiafråga och nu ska jag plugga tyska glosor och göra klart matten:D Kanske läser lite i min engelskabok nu när jag ändå är igång 8D

Imorgon ska jag göra klart historian och öva mer på mina tyska glosor *_*. Sen får jag se vad jag gör.

(HAHAHAHHAHAHA, asså, random-inlägg)
Men, nu ska jag fortsätta plugga ;)
GUTEN NACHT LEUTE :*


Asså...<////3 *_*

Way too many.

Eheh, har blivit många inlägg idag. Bevis på att jag har haft det efterblivet tråkigt :'<.
I alla fall. Har gjort lite historia. Orkade läsa texten och sedan göra en fråga .. Snart ska jag och min mamma äta middag. Pappa och min bror åkte till Småland idag klockan tolv.

Ikväll kommer jag anagligen sitta här. Annars så kollar jag väll på en film ;) Elektroniken, vad skulle jag göra utan dej <'3.

TLL :*


Ignorera foundation linjen på baby ;) (HIHIIH-HAHAH)

New header.

HIHIHIHI 8D Har ny header och ny designe på bloggen nu. Det enda som jag behöver ändra nu är den röda texten vid min presentation (U). Får ändra de senare, om jag vet hur man gör (U). Anyway. NU ska jag faktiskt börja med historian. Wish me luck -_-' </3

Hoppas ni gillar min nya designe ;)
TTL :*


Ehem.

Har fixat en ny header-bild. Ska göra om designen här på bloggen. :'> Vet dock inte när..EHEH.
Men ska försöka göra det så snart som möjligt. Dock ligger historialäxan och väntar på mig :'<

Aja,
TTL ;)

What a...

Godmorgon :'o

Vad gör jag uppe såhär tidigt? Har ätit frukost och allt. Jag är dock skit trött. Sov bara 7,5 timmar inatt </3 Anyway. Snart ska jag, mamma och min bror åka iväg och fika. Trevligt. Senare idag ska jag göra historia. Usch >_< Vill inte, men jag måste.

Nu ska jag fixa mig :)
TTL :*


Jag förgyller eran dag med en vacker bild :)

O.M.G

Isabel, bby. Folk inser inte hur jävla awesome vi är.
Shiiiit. Asså. This is our secret ;)
SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT OMG OMG OMG OMG.

Okej förlåt alla som inte fattar men. SHIIIIT 8DD


8D

EMA-VOTE.

Som sagt är det sista dagen som man kan rösta inför EMA. Klockan 23.59 inatt kommer röstningen stängas och vi kan inte längre påverka resultaten. Så nu kommer jag lägga upp länkar till alla länder där man kan rösta på TH ;) (HAHAHAH, ja, bara TH. Ni får inte rösta på någon annan). Anyway. Man kan rösta 100 gånger per land. Så det är 100 gånger på Sveriges sida, 100 gånger på Englands sida, 100 gånger på Tysklands sida o.s.v.
Juste. Ett tips. ni trycker på rösta och sedan knappen F5 på erat tagentbord. och sedan rösta igen ^^

Tokio Hotel ska ta hem deras fjärde EMA-pris. So.
LET'S VOTE:

Adria Regionen >
http://ema.mtvadria.com/artists/tokio-hotel
Afrika > http://ema.mtvbase.com/artists/tokio-hotel
Arabien > http://ema.mtva.com/artists/tokio-hotel
Österrike > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Belgien (holländska) > http://ema.mtv.be/artiesten/tokio-hotel
Belgien (franska) > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tjeckien > http://ema.mtv.cz/umelci/tokio-hotel
Danmark > http://ema.mtv.dk/kunstnere/tokio-hotel
Europa > http://ema.mtv.tv/artists/tokio-hotel
Finland > http://ema.musictelevision.fi/artists/tokio-hotel
Frankrike > http://ema.mtv.fr/artistes/tokio-hotel
Tyskland > http://ema.mtv.de/kunstler/tokio-hotel
Grekland > http://ema.mtvgreece.gr/artists/tokio-hotel
Ungern > http://ema.mtv.co.hu/muveszek/tokio-hotel
Israel > http://ema.mtv.co.il/artists/tokio-hotel
Italien > http://ema.mtv.it/artisti/tokio-hotel
Nederländerna > http://ema.mtv.nl/artiesten/tokio-hotel
Norge > http://ema.mtv.no/artists/tokio-hotel
Polen > http://ema.mtv.pl/artysci/tokio-hotel
Portugal > http://ema.mtv.pt/artistas/tokio-hotel
Rumänien > http://ema.mtv.ro/artisti/tokio-hotel
Ryssland > http://ema.mtv.ru/artists/tokio-hotel
Spanien > http://ema.mtv.es/artistas/tokio-hotel
Sverige > http://ema.mtv.se/artister/tokio-hotel
Schweiz > http://ema.mtv.ch/kunstler/tokio-hotel
UK > http://ema.mtv.co.uk/artists/tokio-hotel
Ukraina > http://ema.mtv.ua/artists/tokio-hotel


(Tack Elina för länkarna)


Nattiiih

Nattih gick hem för ett tag sedan. Alltid lika kul att träffa henne ^^. Ikväll ska jag bara chilla. Ska inte göra något speciellt ^^ Eller jo. RÖSTA PÅ TH-EMA. Sista röstningsdagen idag (U).

Imorgon måste jag plugga historia, tyska och engelska bok. Vi ska kanske till Småland också. Men tror inte jag följer med D:

Nehe, Nu ska jag ... rösta x'D
TTL :*


Pfff.

Godmorgon. Ehehe, vaknade för en halv timme sedan. Var dock uppe sent igår. FT1 & FT2 did it again. (<- Nej, ni behöver inte veta).

Nu ska jag äta frukost och sedan träffa Nattih. Sjuk längesedan jag träffade henne D: (U).

TTL :*


Obsession.You're my obsession.

My fetish, my religion.
My confusion, my confession.

You are my obsession.
The question and conclusion.


EHEHEH.

Wow. Tog ett tag innan jag orkade fota och lägga upp det jag köpte i måndags. Det som inte finns med på bilden som jag också köpte är ett par helt svarta tights. Tyckte inte det var så jätteviktigt att visa -_-' Köpte dem på Bikbok i alla fall ^^ Mina ben ser fucked up ut på den första bilden (U). Aja, here it is:


Höger till vänster.
Kjol - HM 75 kr
Tröja - Vila 99 kr
Hårklämma köpte stora och små - 20 kr/paket.


FDKSNJDSNB.

BFISANFK
Sofia sov över här tills idag. Vi såg på Harry Potter 7 (?). Asså, ja, jag gillar dem filmerna >:D. Idag har jag varit och fixat min nya klocka. Den vr liiite förstor runt min handled. Men nu är den bra ^^

Ikväll ska jag inte göra så mycket. Skulle igentligen på bio med några kompisar, men det fanns inte någon film som vi verkligen ville se ^^ Eller nej, mamma kom precis in i mitt rum med Sex and the City 2 filmen 8DDD ska nog kolla på den 8DDDDD

Imorgon ska jag nog träffa Nattih. Skulle igentlige plugga Historia. Får föra lite av varje x))

TTL :*


Asså, saknar 4 Mars <'3. TH-konserten.

Tik Tok.

Buhu. Jag är en dålig människa. Kläderna som jag köpte lägger jag ut imorgon x) Men tänkte lägga upp mitt lilla packet nu :DEn klocka ... TADAAAAH! -_-' Nej men, såg den faktiskt på Kissies blogg :) Tyckte den va lite häftig så jag beställde den.
Det är en klocka ifrån Friis&Company. Finns att köpa på Chique
Kostar 449 kr + frakt :D

Workout.

Har precis varit ute och joggat med Sofia. 3,5 km :D Ska göra lite situps. (AHAHHA). Ska sedan dusch och sen göra läxa.

✖Matte
✖Tyska
✖Engelska bok

Ikväll ska jag träffa tjejerna igen. Sofia och Josefin.
Kommer också att lägga upp bilder på det jag shoppade igår.
JUSTEE! Ska kolla om mitt paket har kommit än ...
*springer ner och kollar*
HAHAHAHAH, fail.
Precis när jag skulel kolla om posten hade kommit, cyklade han (postmannen) för bi ... (hanvarsötju) <- random.
Anyway, MITT PAKET HAR KOMMIT 8DD .. lägger upp bild sen :D

TTL :*

Buhu.

Var i stan idag och shoppade med Sofia. Blev endel. Lägger upp det imorgon. Orkar inte nu x) Har feeett ont i huvudet och ska nog sova snart ... eller inte .. ^^
Hade i alla fall kul. Som jag alltid :)

Ni får ha en bra måndagskväll så hörs vi imorgon :)
GUTEN NACHT LEUTE :*


RSS 2.0