Day 13: Introduce your room.

Okej. Jag tänker berätta med ord -_-' Inte bild. HAHA, det är alldeles för stökigt och .. jag orkar inte. I alla fall. Jag har ett .. litet (?) rum. Vita väggar med en turkås/blå .. blabla, fondvägg. <- bra beskrivning där ;) Hmm.. Två smååå vita bokhyllor, två (alldeles för små enligt mig) vita garderober och ett vitt skrivbord. Två fönster, en säng, ett nattduksbord och en fåtölj. Även en TV och dator finns i mitt lilla (stökiga) rum 8DD (<- hälften av kläderna ligger UTANFÖR garderoberna ..) Har just nu inte några tavlor/affischer uppe :'< MEN, dem ska upp .. snart, ska bara hitta passande ramar ;)
Här är mitt rum för .. hum .. två år sedan. Gissa vilket mitt favoritband var? (ÄR!)

btw..det ser INTE ut såhär nu. Lovar -_-'!

1 PM.

Skön dag. Började 09.40 slutade 13.00. Kom hem klockan 14.00 :DDD
Har precis snackat i telefon med Sofia i 35 minuter HAHHA, ahzum ;)
Nu ska jag göra mina kära svenska ord och sedan lite deutsch. Juste. Har faktiskt mobbat lilla Ludo idag. HAHAHAHH shit dör! HAHAH, hon har hittat en bild på Tom där han är "tjock" (d.v.s normal) såååå nu gav jag igen genom att hitta en bild på Bill, där han kanske inte är det smalaste. Shit. Hamster, med fett söt ;)

Commercial video?

What the hell? Ja, seriöst! Tittade precis på Avril Lavignes video till hennes nya låt What the hell. Bull shit, just say'n.  Det var ca 4-5 olika märken. Product placement, säger bara det. Varav två stycken va hennes egna. Sen Sony Ericsson och två stycken sony produkter. Och NENE, det var ju inte så att dem bah zomade satan på märkena. HAHAH. Löjligt ^o)

Day 12: The last movie you watched.

Wooow, kommer inte ihåg om man säger så. Hm, Tror det va med Rebecca? Eller Sofia? eh.. HAHAH kommer typ bara ihåg att jag och Rebecca gjorde Yoga. HAHHAHA omg, dör. Men tror vi kollade på shopaholic? Så, det var nog den senaste filmen jag såg ;) OM man inte räknar med en 40 minuters korta filmen vi såg i skolan. Ang. kvinnomisshandel D:


Even talk to me in silence.

 


****.

Ja, jag är en aning sur. Hej.
Hade jätteroligt igår hos Frida. God mat och roligt sällskap ;) Åkte hem vid ett ungefär. Idag ska jag göra läxor, läxor och läxor. Kul. Hatar ord.
TTL (kanske).

Peace out.

Ska sätta mig på bussen mot Malmö om ca 30 minuter. Ska på tjejmiddag hos Frida ;) Kommer säkert bli hur kul som helst ;)
Såhäääär ser jag ut today då:

You say what?

Jag kan erkänna att jag är lite begeistrad i gitarristen i Tokio Hotel.

GOOODMORGON :D
Vaknade vid halv elva. Ska snart äta frukost och sedan göra mina läxor.
Det brukar verkligen hagla läxor och jag måste säga att jag ringaktar dem. Nej, det var ingen insinuation, jag skulle lätt vilja deportera dem :'< Det är ju inte så att läxor är någon mantra? D: Jag finner heller inget vurm i att göra dem :'< Och därför ajournerar jag dem hela tiden :) Detta ger en efterräkning .. tyvärr <//3
aja, ikväll ska jag frotera mig med mina vänner. Jag ska försöka att inte ha någon navelskådning när jag sitter på bussen in till Malmö, det brukar jag ju ha:'<

TTL :D :D :D

...Fast..Bill är ju också ganska gemytlig :)

Day 11: Your favorite actor and actress.

Tom Felton, fett bra. Johnny Depp - Pirates och Chocolate factory. Just say'n. Gillar även Amanda Seyfried. Hon är b.l.a med i filmen Mean Girls. Keira Knightley är också väldigt bra. + otroligt vacker. HAHA, har säkert glömt någon duktig skådespelare nu x) Men aja :D

U MAD?

Har jobbat lite på min och Rebeccas YT-klipp. Vi ska ha redovisning veckan efter sportlovet. (omg fett tidigt att göra det nu) Har inget bättre för mig ändå. Ska dock sluta jobba nu, innan jag gör klart allt HEHEHHE, förlåt Rebecca. Vet att det är ett grupparbete.

Nu ska jag istället gör något MYYYCKET roligare. Nämligen lära mig maaassa viktiga ord som jag kommer använda jäääättemycket i mitt liv. Jag kommer säkert bli lyckligare och får massa fina dagar med dessa orden :)


Language.

HAHAHAHH, shit, mattetest <///3 gick fett dåligt. Jaja. Vad har vi kommit fram till idag?
Jag vill ha ett majsgult iPhoneskal
Man pratar Swahiliska i Afrika.

Ska snart måla mina naglar och sen spela lite Sims kanske? :D Eller så kanske jag ska göra engelska. Känner lite för det faktiskt (Josefin kommer klaga på detta för att jag faktiskt VILL göra mina språkläxor, vilket inte går i hennes lilla värld <///3)


TTL:*


Vart fan är Deutschland? :(

Day 10: A picture of you last year and now, how have you changed since then?

Utsidan: Längre hår + en annan färg, tjockare, finare tänder. Har inte ändrats så mycket HAHHA </3
Insidan: Mer självsäker (i vissa fall), ... lika dålig humor som vanligt (a) :DDD
HAHAHAH, nej men, asså, jag tycker INTE att jag har förändrats mycket.
Bilden 2010 är tagen på sommaren. Den 2011 är tagen IDAG (ber därför om ursäkt, den blev icke så bra, men jag orkade inte redigera eller ah .. lägga all energi på det, eftersom jag har mattetest imorgon <//33 .. lång parentes)

Difference.

Hade en intressant diskussion med Rebecca idag. Angående skånetrafiken och SJ.

Folket som åker med SJ är vana om tåget är försenat 20 minuter, en timme, två dagar. Dem är lixom: Okej klockan är 16:45 tåget skulle ha varit här för 45 minuter sen.
Vi som åker med skånetrafiken (buss) blir typ pisst off om bussen är 10 minuter sen. HAHAH Eller som mig och Rebecca:

Bussen skulle komma 14:28. Vi stod och väntade lite. Klockan 14:25
Jag: VAR FAN ÄR BUSSEN? + Rebecca som var minst lika irriterad. Klockan 14:27 .. Bussen kommer.
Rebecca och Jag: Det var fan på tiden.

HAHAHAHAHHA, asså, ah, bra att bli irriterad innan bussen ens ska komma <////3
Favoritsmiley på iPhone <'3

Too talented.

Buhu. Engelskatestet imorgon kommer gå dåligt. Orkar inte <//3 Aja, ska i alla fall lägga mig nu (det vill säga om ca en timme) Har inte ens plattat håret. Får bara en känsla av att jag kommer vara död imorgon :D

Juste. Dagens "50 days" fråga kommer imorgon. Orkar inte lägga upp den nu. Har alldeles för mycket kvar att göra denna kväll. UUUUH <//3

Juste, pastan blev super ;) HAHAHHAHA
GUTEN NACHT LEUTE :*


HAHAHAHHAHAHA


Spaghetti alá Deutsch.

HAHAHHA oh my craping god. Ska göra spagetti nu ... vet inte riiiktigt hur man gör. Vet att man kokar upp vattnet, häller i salt och sen i med spagettina. Vet dock inte hur länge dem ska vara i (?) Försökte ta reda på det genom att läsa på baksidan av paketet. LOLOL, lyckades inte, fanns bara instruktioner på tyska. Så ... det slutar väll med att jag får äta råa spagettin. Smaskigt.
I värsta fall får jag väll smaka mig fram tills spagettina är bra. Usch :'< Laga mat är inte min starka sida. Jag kan bara blanda Oboy och ... nae ..det var allt :)
WISH ME LUCK FOR GOD SAKE!Income.

Yes, you may kill me :) Positiv jag är :'o Aja, har engelskagrammatikprov imorgon. Avundsjuk? (a)
+ Att jag måste läsa mig 80, oanvändbara, komplicerade ord på svenska tills på tisdag. Hittills kan jag bara Bulgur ..

Har precis kollat på The Mentalist. Var tvungen att spela in det igår :'< Nu sitter jag och nörd-smsar med Beccsson. HAHAHA liv vi har <//3 Juste, köpte även hem Oreos när jag kom hem från skolan idag. Ällllskar Oreos asså <//3

TTL :*Day 9: List some of your favorite blogs.

Bloggar. Tja, förutom mina vänners bloggar där är detta några som jag brukar läsa :) Mest för underhållning ;) Dock måste jag säga att jag är beroende av TH-bloggen. No-kidding. Kollar den säkert 30 gånger per dag .. om inte mer :'o Fett bra blogg i alla fall. Förstår inte hur man orkar hålla uppe en sådan blogg :'o Är imponerad, och minst sagt tacksam för den bloggen ;) ^^

BADADADA DADADOM.

Tyckte det var längesedan jag lade upp lite musik :'<


Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the floor.Panic! At the Disco - The Ballad of Mona Lisa.
Bruno Mars - Calefornia Girls. (cover)


Britney Spears - Hold it against me.

POOR JUSTIN >:)

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH DOG.


1. Go to google
 translate

2. Type "Will Justin Bieber ever hit puberty"

3. Select translate from English to Vietnamese

4. Copy the Vietnamese words and translate to English

5. Laugh hardBARA GÖRRE!
Och juste: I rather die :*
http://www.youtube.com/watch?v=AimrmMlD5Tk&feature=player_embedded

Grans and Heta.

Goddag. Har varit en ganska lame dag. Svenskalektionerna är så himla bull :'< trååååkigt. Matte B är helt fucked. NÄR kommer jag någonsin använda ett träddiagram? ställer mig den frågan varje mattelektion. Juste, Ebba har dock redan svarat på min fråga ... -_-'

Jag ska tydligen jobba på en cirkus och behöver då räkna ut sannolikheten för hur många som kommer vinna. På så sätt kan jag räkna ut hur många nallar jag ska bära ut (som pris) :) Jättesmart Mowgli :)

Ska snart göra mina läxor och ikväll blir det The Mentalist ;) Juste, tror bara det är folket i skolan och förstår rubriken <///3
TTL :*Day 8: A photo of you taken recently.

Sååå..eftersom jag inte har fotat på över 1000 år så har jag ingen NY bild. Och jag känner inte riiiktigt för att ta en -.-' så .. istället får ni denna vackra bilden, tagen för 30 sekunder sedan.

Mean Girls 2.

Please be kidding me. INGEN MEAN GIRLS UTAN REGINA GEORGE! Ni kanske redan har sett detta men, tydligen så kommer det en Mean Girls 2. Jag ääääälskar Mean Girls 1 ... tycker dock inte tvåan verkar vara lika bra. Kommer nog att se den ändå ;)


Mean Girls 2


isnhafoisanlk.

Igår var Rebecca här. Trevligt :D Vi kollade på Confessions of a shopaholic.

Har precis gjort min historialäxa, ska snart göra NO. Sen ska jag nog ner till Ica. Måste ha sminkborttagning, handkräm och hårinpackning (<- om de nu har någon bra). Juste ... har studiedag denna måndagen också. HAHHA, tror inte jag har skrivit det D:

Aja, egentligen skulle jag och Sofia bio idag, vi skulle se The Tourist. Dock gick inte det ^^ Men men :D
Nu ska jag återvända till pluggsson </3
TTL :*
Day 7: A youtube video you find funny.

Har ett flertal roliga YT-klipp. Orkar dock inte leta upp alla -_-' SÅÅÅÅ :D Alla Shane Dawson videor är ju fett ruliga .. men kommer inte lägga upp alla här (dah?) Aja :D

http://www.youtube.com/watch?v=37U1M5XrTyI - Harry Potter
http://www.youtube.com/watch?v=hIUxdQSKF2w - Shane Dawson
http://www.youtube.com/watch?v=y2cllj5KLUQ&feature=related - Tokio Hotel

For a sec I even gave up believing and praying.


Spoild.

Hmm..har kollat lite på Ung & Borstskämd SVTplay. Kollade inte när det gick på TV. Asså, egentligen så är dem ju inte såååå bortskämda. Jag menar, visst dem är bortskämda när det kommer till att saker. Men annars så är det väll ganska normalt. Jag lagar aldrig mat, vet inte ens hur man gör. Jag städar inte mitt rum, eller .. jag städar inte överhuvudtaget. Det enda jag gör är typ .. lägga mina kläder i tvättkorgen och bäddar min säng på morgonen.

Typ, tvätta, laga mat, göra frukost, städa rummet (eller städa över huvudtaget), handla m.m. Det är ju hur många som helst som gör detta åt sina kidzzz :'o

Sen kaaaaanske jag .. borde börja damsuga mitt eget rum .. eller byta mina lakan själv ... ta fram min egen frukost ...hmm..eller ..nää :) HAHAHAH :D
Är dock övertygad om att det inte bara är jag som inte gör mycket i hemmet :'o

nödvändigt inlägg for sure ;)
TTL :*Spend.

Allt från Weekday.Ögonhängen - Tiger
Klocka - New YorkerCarlingsTröja - New Yorker
Nagellack - Tiger

Oh snap.

EHEEEEEEEEH, jaha. Empty in my pocket. Var och shoppade med Sofia idag. Asså, var så jäkla shoppingsugen. Köpte f.e.t.t mycket <///3 HAHAHa, ovanligt. Min ekonomi är dåligt x)
Lägger upp bilder sen i alla fall.
Nu ska jag och Sofia kolla film :D
TTL :*


att trilla med stil...

Day 6: List of what you ate today.

Frukost: Frallor, oboy, juice.
Lunch: Burger King.
Middag: Ris med sötsursås och kött.
Kväll: Skittles, Reese's, lakris, julmust.

Buy.

Gah. Är fett shoppingsugen. *__* ska nog in i helgen :D. Ska köpa nagellack då. Sen när jag (förhoppningsvis) åker till Stockholm köper jag mössan (efterbliven men fett snygg). NU ska jag kolla på iPhone skal på internet. Jag SKA ha ett gult :)

America.

För det första: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA.
DÖÖÖÖR. Hade Dataprov idag. HAHAH, tror aldrig jag har haft så roligt på ett prov. Alla hade problem, alla fick panik ... asså, trodde jag skulle dö x) alla satta och skrek: JAG FATTAR INTE! läraren, sprang runt som en galning.
Shiet asså. Dock sammarbetade Josef och jag ;) Fett bra (Y) Jag hade förståss också panik så mitt i provet jag bah:JOSEF, VILKEN UPPGIFT ÄR JAG PÅ? ... BUHUHU <///3

Hade även NO lab med Ludo. GICK AHZUM JU (H). Efter skolan stack jag och Ludo in till stan för att köpa paket till Fritz. Dock kunde inte Mowgli svara på sina sms så ... hon följde inte med -_-'

Köpte även godis. OMG. Älskar America. Säger bara det. 8DDD
Tyckte jag förtjänade lite amerikans godis efter en tuff vecka <///3

Day 5: Best concert you’ve been to.

Enkelt och jag tror ni vet vilken:
Tokio Hotel, ofc. Såg dem live första gången 4 mars 2010. Skulle egentligen se dem den 3 april 2008. Men den blev tyvärr inställd.
För övrigt har jag sett Green Day live. Det var min fösta konsert ever. Ska även på MCR i mars ;) OCH, om TH får tummen ur röven ska jag se dem live detta året också ;)

Caprisonne.

Scheeeeisse <//3 dataprov imorgon </3 cut. Ska även på en föreläsning i aulan imorgon. Tänkte att det skulle bli ganska chill. Bara sitta och lyssna lixom (spela iphone spel*) + att vi missar matten! MEEEEN så kommer min käääära mentor och bah: Ja, sen ska ni skriva ett referat i artikel-form om föreläsningen. Så tänk på rubrik, ingress och allt. ÅÅÅH TACK :DDDDD JÄTTEMYCKET. -_-' så nu måste man ju verkligen .. pay attention </3

Juste, på bussen hem kom jag och tänka på något. Drycken Caprisonne (<- deutschland 8D). Asså carpe betyder ju fånga på latin (carpe diem? - fånga dagen?) och sonne betyder sol på tyska. Såååå! Caprisonne = fånga solen.
Smart :D (HAHAHH, ja, det är sånt jag tänker på) .. men asså, det stämmer ju typ DD:Day 4: A photo of you taken over ten years ago.

Wow, fick verkligen leta länge för att hitta en bild. Men här är den:
Här är jag väll .. fyra år? Tror det .. och redan då beroende av musik ;)

DONE!

ÄNTLIGEN, är dokusåparbetet klart! Gash, hade redovisning idag. Gick dåligt. Hade även tyska läxförhör. Bra att man pluggade i tid (hemtentans fel, just say'n). Dock kändes det förvånansvärt bra :)
Nu ska jag göra historian och sen engelskan. Måste även kolla igenom Exel-jäklen. Har prov på fredag. OKEJ .. wow, detta blev ett läxinlägg. Blir det inte alltid det? -_-'' Lovar att jag ska förbättra mig ... </3
TTL :*


True story:


Day 3: Your favourite movie(s).

HAHAH, kunde inte komma på någon favorit ;) I alla fall. Det här är mina ... bra filmer.
Den bästa är nog Harry Potter. Älskar dem filmerna asså 8DD
även Mean Girls är bra :D ... Och Inception .. (<- snart alla, märker ni det?)
Aja.. fett bra filmer i alla fall (a)

Are. you. kidding. me?

ÅÅÅÅÅH, orkar inte livet här asså. Emo. Har ööööver mycket läxor (U) cut. Trodde dessutom att det var MÅNDAG idag så jag bah: Jaaa. så har jag ju två dagar på mig att öva till tyskan. NAAAAAT -_-'''
Måste börja med den nu i alla fall. Blir inte bättre av att MATTE-B har böjar. CUUUT <///3
TTL -_-'


Läxor:


Day 2: Make a list of everything that happened in your day.

Vaknade.
Lyssnade på musik.
Satte på datorn.
Åt frukost.
Fixade mig.
Satte mig vid datorn
Gjorde läxorna.
Satt vid datorn.
Gick och handlade.
Gjorde läxan.
Åt middag.
Satt vid datorn.
Åt födelsedags tårta.
Duschade.
Gjorde läxan.
Fixade mitt hår.
Godnatt :)

HAHAHHA, we love you.

Interview: If you would ever change your band name again, what would it be? 
Georg: Georg and Those Two Other Guys! 
Tom: Georg, there are four of us. 
Georg: But...Bill's not a guy! 
Bill: Asshole

Brother.

Vaknade klockan 10.00. Har som sagt studiedag. Min bror fyller även år idag. Grattis :'>
Ska snart börja med hemtentan. Uh, hoppas jag gör den klar snabbt. Orkar inte den.

TTL :*Do you like it when i fly.


Hero.

Sitter med hemtentan. Screw Greve Roland och Odysseus <//3 Det gå i alla fall hyfsat bra. Är dock tacksam för studiedagen imorgon. o_o
Angående föregående inlägg. Jag hittade en lista på 50 olika frågor. Tänkte lägga upp någon lite då och då. Så det där *peka ner* var fråga nummer ett :)
Nu ska jag fortsätta skriva om hjältar -_-'
TTL :*Day 1: Introduce yourself.

Emma, 16 år, bor i Svedala, 19 000 invånare. 2 mil utanför Malmö. Kommer ursprungligen från Småland, Eksjö. Bodde dock i Nässjö som ligger några mil från Jönköping. Flyttade till Skåne när jag var nio år, p.g.a min pappas jobb.

Jag går på gymnasiet inne i Malmö. St:Petri, samhäll-journalistik. Vet dock inte om jag vill bli journalist efter gymnasiet. Något som jag är ganska säker på är att jag vill jobba med något inom media.

På min fritid umgås jag med mina kompisar, sitter vid datorn, reser. Dock tar skolan upp väldigt mycket tid, för tillfället i alla fall. Jag älskar att resa. Första gången jag var utomlands var jag två år, då åkte jag med familj till Grekland. Sedan dess har jag varit i Spanien, Frankrike, Italien, Kroatien och många andra länder.

Musik är även något som intresserar mig. Lyssnar på ca 40 (ofc, många andra, utöver dem 40 också) olika band eller artister. Favoritbandet är Tokio Hotel, som ni kanske har märkt. Jag har lyssnat på dem i snart fyra år.

Det var väll i princip allt, i korta drag.

Superman.

Huhuh. Känner mig fett duktig. Har gjort engelskan, tyskan, dokusåpan OCH hemtentan idag. Känns fett bra. Dock är hemtentan inte klar.
Ikväll ska jag inte göra något. Typ .. film kanske, eller så sitter jag här. HUHU, okej, hörde precis att resten av familjen ska kolla på "Låt den rätte komma in" .. så .. jag joinar väll dom .. x)


TTL :*

§


Jaw.

Godmorgon.

Vaknade 10.00 Wow. Vill inte leva idag. Måste göra fett mycket läxa. ÄVEN att jag har studamåndag </3 Hate my life. Uhhhhh :'<

Juste. Något är fel på min käke :'o Den är fett konstig när jag vaknar. .. Hahah vet inte riktigt hur jag ska förklara det men varje gång jag öppnar min mun så typ, knäcker det till. Fett OOOONT :'<

Carefaceinlägg.

Surprise!

Är ni förvånade övar att jag har bytt header igen? HAHAH, va inte det. Har ca 10 stycken på lager så ;) Asså, det är sjuuk så fort jag tröttnar. Första två veckorna bah: ÅÅÅH älskar min header. På tråkiga kvällar: Hmm.. ska nog göra en ny header. *Den nya headern blir Amazing* -> ÅÅÅÅÅH Jag vill BYYTA NU NU NU ... Hatar min 4 veckor 'gamla' header :'<
Typ .. så går det till HAHAH :D

Juste, denna låten har jag på huvudet HELA TIDEN. HAHAHAH dör.. One two three fuck it ...... nan nanan nanannanan ann anna typ så i skolan ... (U)

Screw it.

Hemma nu. Helt ok dag i skolan. Dock var den inte givande .. Förutom på tyskan x) efter skolan så gick jag och Ebba till aq-va-kul (simmhall 10 meter ifrån våran skola) vi simmade 2 km :D fett awesome. Dock var jag sjukt hungrig efteråt eftersom jag åt 2 knäckebröd till lunch DD: Aja, i helgen ska jag .. Hmm .. Får se nu .. Juste! Plugga, plugga, plugga :) Ttl :*

App.

Helt OK dag i skolan. Äcklig mat dock. Broccolisoppa. Ska göra min matteläxa snart. Sen typ .. duscha och packa. Ska nämligen simma med Ebba efter skolan imorgon. Kul :D Min mobil fungerar nu :D Ahzum. Lägger in massa appar... 8DDD Nehe .. matte var de ja.

TTL :*

iPhone.

Hihi, Fick min iPhone idag :) Tre veckor tog det bara :'o Skulle tagit åtta :'o Aja, Rebecca var här idag. Vi skulle göra matten .. meeeeeeeeeen. Ah ;)
TTL :*

Humanoid.

I die with every beat.

Sterben.

HAHAHAH, jag döör. Klarar inte detta. Följde med Rebecca hem efter skolan idag. omg (utalar på 08-sätt). Vi skulle göra datakunskap och tyska. Vi gjorde icke datakunskap, dock gjorde vi tyskan .. fast ... inte det vi skulle HAHAH
DAS DACH 4 :*
I alla fall, har fett ont i mina kinden. P.g.a Rebecca :) Som uttalade Fahrrad fel ..DÖÖÖÖR. Skrattade läppen av mig (<- fatta va fult det låter)

Ikväll ska jag göra dokusåpa (<- DÖÖÖÖ) och sen The Mentalistkanal 3 :DD
GUTEN NACHT LEUTE :*Conspicuous.

Don't you ever, ever feel.
Like you're less than,
Fuckin' perfect.

Question.

Dagens fråga.
Ebba: Tror du att dokusåpan dör om man sticker en kniv genom datorn om man har kanal5s hemsida uppe? 8D
Ja, det verkar så ..
Annars får du försöka med Avada Kedavra formlen (neeeeej, kommer inte från Harry Potter)

Erkänn att jag är bättre än 118 100 :)

Good nig...wait a minute..

Bist du bescheuert oder was?. Jag har löst mitt dilemma. HAHAHA, när jag vaknade i morse kom jag och tänka på denna meningen. Sedan dess har jag gått runt och stört mig på ordet bescheuert. Hade ett hum om vad det betydde men var icke säker. NU vet jag (h) bescheuert = dum
HAHAH :D
Innan jag somnade låg jag och tänkte på tysk grammatik. Är det des Wohnnung des Vater eller der Wohnung des Vater. Jag överlade nästa att gå upp och hämta min grammatikbok. HAHAH, ja det är sånt som håller mig vaken om nätterna ;)
I alla fall så heter det Der Wohnung des Vater. Varför? Jo för att det heter die Wohnung. MEN så ska man skriva det i genitiv d.v.s ägande form då blir die -> der. Det heter Der Vater vilket i genusform blir des.
OCH på Svenska heter det: Pappas lägenhet. <- Ägande form ;)
HHAHAHHAHA, ja jag skrattar lätt. Men jag orkar inte. :)
Let's party :)

What? Me?

ÅÅÅH. Fyf*n.  Sov hur dåligt som helst inatt. Somnade typ .. 02.30 skulle upp klockan 07.30. DIIIE. I alla fall. Är på riktigt bra humör. Nästan. Fick tillbaka Matte NP. Gick så jäkla bra. Är fett stolt .. och chockad.
Något som är lite mindre bra. Fick reda på att vi har två prov nästa vecka .. Hmm, I love you.
Ah, men ska plugga nu.
Talk to you later :*Mint green.

Uh. Har varit helt rastlös idag. Och vad gör jag då? Jo, redigerar bilder. Så nu har jag ca ...sex stycken nyaheaders på lager. HAHAHA asså, jag kommer säkert snart byta .. </3

Har precis målat mina naglar. Mintgröna. Kanske lägger upp bild. Har även plattat mitt hår x) Längesedan jag gjorde det. Detta var faktiskt den första gången detta året ;) Aja, ska i alla fall snar kolla på TH-dvd sen sova. Eller .. försöka. Kommer inte kunna somna </3
GUTEN NACHT LEUTE :*
TH - Caught on Camera. Gash *___*

Fu Largo.

Eh, kollade precis på filmen Largo Winch ... ångrade det. Den var fett bull. Hände inget, dem bara pratade, varav 50% var på Franska <//3 EBBA!!! :'<<< hah.
Nu ska jag äta mat, sen duscha och sen måla min naglar 8D HIHI. Ikväll ska jag nog kolla på Tokio Hotel - Caught on Camera ;) Fett längesen. Aja
TTL :*You're fucking perfect.

Asså, lycka till att komma upp imorgon. Vaknade klockan 13.00 idag <'3 Har städat mitt rum lite och nu ska jag väll sitta lite här och repetera tyskan. HAHAH omg fattar inte att det är skola imorgon <///3 Men det är sportlov snart .. den 21 Februari typ .. sex vecor? D: (Y)

Lägger upp en liten låt från självaste Pink. Har lyssnat på den ett tag. Ganska bra huh? ;)
Pink - Fucking perfect.

2011, we love you.

Lady Gaga - Born this way
Anticipated Release Date: May 23, 2011


Chris Brown - F.A.M.E
Anticipated Release Date: Early 2011

Avril lavigne - Goodbye Lullaby

Anticipated Release Date: 8 Mars 2011

 

IIIIh. Okej har vetat allt det där ett tag ... aja, can't wait :) Ska bli intressant att höra Lady Gagas nya. Har dock redan hört ett par låtar (ohps). + Att Avril ÄNTLIGEN släpper nytt. Var på tiden! Har lyssnar på henne sedan 2003 :'oooo Aja, vet även att Britney (wow, håller hon fortfarande på?) och Jay-Z tillsammans med Kanya West ska komma med ett nytt album. Intressant.

 

Avril Lavigne - What the hell.


WHAT is happening?

SSSSSSSSERIÖÖÖÖÖÖST. vet inte om ni har sett detta. VAAAAAD HÄÄÄNDE MED DENNA VÄÄÄÄÄÄÄRLD. AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA ÄR DETTA SANT SÅ KOMMER JAG KÖPA VAR ENDA BILJETT I HELA VÄRLDEN, FILMA NÄR JAG BRÄNNER UPP DEM, LÄGGA UT PÅ YOUTUBE OCH NJUTA AV VARJE HAT KOMMENTAR JAG FÅR AV ALLA HANS 12-ÅRIGA FANS.

FFFFUUUUU :*

Movie.

Har kollat på tre stycken filmer idag. Hairspray, Pirates of the Caribbean och 17 again. 17 Again är asum. Inte bara för att Zac och Sterling är med ;) Aja, funderar på att se She's the man- Fett rulig ^^

4.AM.

Eh. Lite förvånade att jag vaknade 12.00 dag. Somnade ju inte förrens 04.00 igår :'o (<- hej, vänt på dygnet.)

Har inget speciellt planerat idag. Aja, skriver sen. När jag har något att skriva om ... x)
TTL :*

I'LL NEVER DIE 8D

HAHA, nej jag sover inte. Vad trodde ni? :( Sitter och lanar facebook med Isabel ... kul HAHHAH ehehe. Lönt inlägg..
Hej isabel :)
Hejdå isabel :)

Perfume.

Kom precis hem. Är feeeett hungrig. Träffade som sagt Ellen inne i stan. Tog en fika och snackade .. haha :D sen kollade vi runt lite i affärer. Hittade tre stycken parfymer. Love'em. Kanske ska kolla nästa gång jag är på en flygplats 8D

coffee.

Godmorgon.
Vaknade (utav klocka) klockan tio idag :'o. Har precis duschar, ätit och fixat mig. Ska snart ta bussen in till Malmö där jag ska fika med Ellen :)
Har jag sagt att jag älskar Tumblr? *__*
When someone says "penis" at school:
Elementary school:
image
Middle school:
image

High school:
image

Bahahha.

HAHAH, Trololol. Mitt paket/brev som jag skulle hämta på ICA. Dem hade skickat tillbaka det ...igår.. Aja, tror inte det var något viktigt ändå ... HAHAH så bah varre min iPhone ..HAHAHHA dör då ... srsly -_-'
Eh, nehe, nu ska jag .. ja ni vet ...sitta vid datorn .. mera :)
MITT PAKET:


Srsly.

Uh. Klar med läxorna. Typ. HAHAH, eh. Men tänker inte göra mer idag. Nu måste jag däremot gå ner till ICA och hämta ut mitt brev ..eller paket...vet inte vad det är.. HAHAH. OM dem inte har skickat tillbaka det ^^ Sen måste jag städa mitt rum .. Oj, helt plötsligt vill jag inte leva mer :'<
TTL :*

Typ jag när jag tittar på min ska-göra-lista.


Body.

Torsdag? Redan?
Hehe, slällde klockan på 11.00 idag :'o fett förvånande att jag gick upp. Somnade typ ... halv tre? -_-' Wow, ja jag vänder alltid på dygnet när jag har lov <'3
Idag ska jag, som förväntat, också göra läxor. Buhu. Men tror inte att det kommer ta hela dagen. Thank god :)
Talk to you later ;)Saying things we haven't for a while.


Screw media.

AHAHAHA, okej, planen på att göra läxor. Juste .... Har gjort mina tyska glosor i alla fall (a) .. resten av dagen har jag spenderat genoma att följa alla j*vla ryckten .. eller sanningar. HAHAH spännande i alla fall :) Sitter bara och uppdaterar, uppdaterar och åter igen uppdaterar. Freak.
Nu ska man sitta och vänta på alla små fangirls .. som kommer flippa satan HAHAHHA omg :D KUL 8DD
Thihihi..bög :) .. Nej vänta..

H.

Blöö. Ställde klockan idag på .. 11:30. HAHA, ja jag måste det. Idag ska jag bara städa, göra läxa. Kul va? -_-' Aja, ska äta frukost nu.
Talk to you later ;)Fur.

Åhh :'< Har sett flera stycken med en sån här mössa nu i vinter. Tycker dom är grymt fina. Kommer nog beställa hem en. Vet dock inte vilken färg. Brun eller svart? Tycker mörkare färger passar bättre till ljust hår. Kommer ju förmodligen bli blondare snart ...B.A.M

Shoes.

Kill me -_-'

HAHAHA. Nej. Jag dör.
Okej, Jag och min bror var som sagt på bio idag. Det började ju bra. HHAHH. hoppade av vid teatern gick och köpte dricka och tog ut biljetter. 10 minuter innan filmen skulle börja så kollar jag på biljetten och insåg att vi var på FEL jävla BIOGRAF </////3 Vi var på filmstaden och skulle till Entré. Så .. det var bara att springa till triangeln ta bussen till värnhem. Vi kom fram 15:20 filmen började 15:10. Som tur var kom vi precis när reklamen var slut. (THHHHANK GOD)
Anyway. Hatar SF :'<
Hur kan man skriva så? -_-' Dumma :'<

Update.

Uhh. Har varit en helt meningslös dag. Har inte gjort något. Vaknat. Ätit. Suttit här. Förövrigt är det helt dött på internet. Ingen uppdaterar for god sake :'< (jag är ju mycket bättre :D)

Imorgon ska jag och min bror på bio. Tron. Hoppas den är bra :D HAHA juste .. har fortfarande inte hämtat mitt paket/brev på posten. Orkar inte. Det är långt (läs: tar ca 5-10 min att gå dit) <'3333333
GUTEN NACHT LEUTE :)


Varför är detta sant? ..HAHAHA.

True story.

Ska kolla på film nu. Tror jag :'>

one, two, three, fuck it.


:))))))))))))))))

Vaknade klockan 14.00 idag. Awesome. EHEH, undra varför :'<. I alla fall, sista veckan på lovet. Inte bra. Har några saker planerade i alla fall:

Måndag: Packa upp, fixa mig.
Tidsdag: Bio
Onsdag:Plugga
Torsdag:Plugga
Fredag: Träffa Ellen.

Nu ska jag äta frukost :)
Talk to you later ;)

BG.

VARFÖR, Sitter jag och gör ny bakgrundsbild till min Youtube account? Klockan två på natten? Eh...för att det är kul. Aja, ville bara slänga in ett onödigt inlägg. Kände att det behövdes.
GUTEN NACHT LEUTE :D


HAHAHAHAH. Dör. Varför är det så jävla sant?

It's JB.

Tvingade precis mig själv att kolla på en fan-made-videoyoutube. Videon var om Justin Bieber. Musiken till videon var "you're so sexy sexy sexy .." .. VARFÖR KOLLADE JAG PÅ DEN :'<<<< Ville antagligen bara ha fler bevis på att han är helt värdelös. Det fungerade :)
Lägger inte upp den. Vill ju inte skrämma iväg mina läsare :) juste ... Justin Bieber, Ge tillbaka mina 3 minuter :'<
Har jag någon gång berättat hur mycket jag uppskattar Google? :)

New Year's eve.

Kom hem för två timmar sedan. Kommer lägga ut lite bilder på nyår nu ;)
Outfit:

Body - Ginatricot
Kjol - H&M
Halsband - Glitter
Armband - Köpta i kroatien


BAM! 2011 :)

Mini jul i JKPG.


Jkpg.

HAHA, lite dålig bloggning igår. Orkade och hade inget att skriva. I Alla fall. Är i Jönköping nu hos mina kusiner. Har haft våran minijul. HAHAH :D Vi kommer nog åka hem om ca två timmar. Vilket betyder att vi kommer komma hem klockan halv fem. Aja
Talk to you later ;)Tumblr.

Fungera. Nu!

OK.


Somebody shake me, Cause I, I must be sleeping.RSS 2.0