5 days in London.

Ska summera min Londonresa samt lägga upp bilder.
Söndag - Landade i London vid 12-1 tiden. Åkte till Fridas syster hus som låg ca 15-20 minuter från London City med T-bana. Vi bäddade, packade upp och gick sedan och åt på en resturang på ett köpcentrum som låg i Lewisham.
Måndag - Ställde klockan på halv åtta. Gick upp, åt frukost och sedan bar det av till London, Oxford Street. Vädret var helt underbart, sol och ingen blåst. Shoppade från 11 på morgonen och åkte inte hem förren 11 tiden på kvällen. Top Shop var giganstiskt, Primark var kaosartat, New Look, River Island, Urban Outfitters, HMV samt andra affärer vi shoppade i var ahzum.
Tisdag - Besökte Camden, typ en marknad samt småaffärer. Jättemysigt och riktigt häftig miljö samt klädesplagg. Under denna dag köpte alla vi fyra sammanlagt TIO par Converse. Sjukt. Efter Camden åkte vi till The Globe (typ, Shakespeares teater) och sedan Milenium Bridge.
Onsdag - Spenderades på Lewishams köpcentrum. Skulle egentligen till Milkshake City med Ebba. Låt oss bara säga att det inte gick så bra. Hur som helst beöskte vi Hyde Park. GIGANTISK park i London, sick! Sedan åkte vi till King's Cross till 9 3/4!!! YEEEY, Harry Potter ;D Var även inne på Harrods!
Torsdag - Dagen började redan vid sju på morgonen. Då var det bara packa som gälde. Natten innan hade vi alla (eller i alla fall jag och Ebba) gjort ett tappert försök att pressa ner allt vi köpt. Gick tillslut ganska bra, behövde bara checka in med två muggar! ;) Vi landade i Köpenhamn vid 3-tiden (?) sedan tog vi tåget till Sverige. I Hyllie åkte vi skillda vägar och sedan vart man hemma (SNYFT).

Har haft fem otroligt roliga dagar med mina kära vänner. London lever verkligen upp till mina förväntningar och shoppingen är fenomenal! Vill tillbaka SO BAD. Fan alltså. Jaja, riktigt roligt var det i alla fall.
Comment

Write your comment below/:

Your name:
If you're a stalker, press this button

Your E-mail (will not be published)

Write your URL here:

Write your comment:

Trackback
RSS 2.0