First class.

That awkward moment när jag får 10% fel på ett grammatiktest på internet varav 9% av dessa 10% är för jag glömmer stor bokstav på orden (ex. Swedish, I, Swiss). Fösta, första, första klaaaass! Första, första, första klaaass! Lek o lek o lär (!!)

Emmas nivå:

I killed a man.

MYCKET intressant dag. Klockan 10:30 var jag på tingsrätten. Jag råkade nämligen döda en man på ica igår "/ ops! Ne, men jag var där med skolan som ett studiebesök och det var riktigt, riktigt intressant!

Var även på studiebesök igår också, på Malmö Opera - Nordens största scen. (<- Master slogan jag gjorde där eller vad tycker ni?). Det var också mycket intressant.

Nu ska jag snart äta middag sedan plugga till mitt förbaskade grammatikprov som jag har i engenska imorgon. Damn that!


...trodde det skulle vara större (?!)


It's true and you know it.
She'll fuck you right back!


Today.

Första lektionen inställd. Tur att jag inte hann sätta mig på bussen. Därför kör vi den omtalade 'dagens outfit' .... lol.

pic.twitter.com/dZwP4UpC
..så klart. Kände att detta helt klart var en bra 'dagens outfit' inlägg

För att detta inlägg ska bli något smaskigare (eh,lol) så tänkte jag också lägga upp ett par mycket nya och snygga bilder från L.A på ....... OOOOONE DIRECTIOOOON! ;)


Egg + grammar.

Vad jag har ägnar halva min dag till. Det går knappt framåt. Vill inte har prov på 18 kapitel denna onsdagen.#itsaTHthing


pic.twitter.com/bCHQN3Q4
....ska göra ägg till frukost imorgon. Måste ha recept. Dumförklarad?
Bra svenska; låt sedan äggen koka 5 min!


Da fuq bro? da fuq?

© c0rds


Bored + Sunday.


Rebecca Odder:


....'nough said


No, this is not art class.

Såhär roligt kan man också ha på en geografilektion.
#FACT #3
locaaaa.

Träningsvärk så det bara smäller om det.  Igår var jag och simmade med Ebba och Josse. Gick väll helt OK. Efter stack vi in på äventyrsbadet. Fick high score (snabbaste tid) i vattenrutschebanan! De ni ;) Idag hade vi även fyspas kombinerat med innebandy på idrotten. Dog.

Stack in till stan med några kompisar efter skolan och nu är det fredag :)


Köpte hem Skittles och Reese's!


Råkade ta av skyltdockans peruk då jag fick för mig (att fläta hennes hår) att nä, hon passar nog bättre i flätat hår.

With my eyes open I just keep hopin' that your heart opens.

Ny design. Ville bara säga. Och ja, det är jag på bilden så foto, modell och redigering = moi :)
F5! tryck nuNobody said it was easy, no one ever said it would be this hard.

Har ett flertal val som jag måste ta. Innan den 3 februari måste jag ha valt mina två IV val och vad mitt i projectarbete i trean ska handla om. Innan imorgon måste jag veta vad jag ska skriva om inom historia B, ett ganska omfattande arbete.

Vad gällande IV val så är jag säker på att jag ska ha tyska steg 5. Engelska C är något jag också vill ha men, fårse. Projectarbetet går sådär. Är inne på att göra en barnbok på tyska med Rebecca. Skulle vara skitkul!

Val. You gotta love them.

Subculture.

Vad ÄR det som händer? Hejjjj hejjjjj, sitter med mitt engelska arbete om Lé subculture "Skate Punk". Deadline; idag 00:00. Imorgon ska jag nog iväg och träna (simma) med Ebba och Josefin. Jag är ganska grym på det, och kubb också för den delen.

För övrigt är det svinigt kallt ute. Puss :*Before I die #5.(vill baka inflika med att berätta att dessa "Before I die" bilder är ihop satta och till för MIG!)


123.


Odling av bakterier (det gula). Gissa hur det gick när båda jag och Rebecca är rädda för destilerat vatten.....


Espresso House efter skolan med Beccs!


Nu; plugg!


M-sick.

New or not, i still love'em

Demi Lovato - Give Your Heart a Break


Katy Perry - The One That Got Away


Lil Wayne ft. Bruno Mars - Mirrors


Mirror on the wall, here we are again 
Through my rise and fall 
You've been my only fan 
You told me that they can understand the man I am 
So why are we here talkin' to each other again


Alles paletti.

Sämst jävla dag. Hatar verkligen samhällskunskap. Har typ inte ens pluggat. Alles paletti för i helvete. puss.

döööööör.#FACT #2
News.

Och så var det söndag igen. Välkomna!

Vädret: Grått, mulet med små, små fallande snöflingor
Nyheter: Samhällsprov på tisdag vilket betyder att idag ska det pluggas
Over and out!Opinions.

Eftersom det är förbjudet att använda magi utanför Hogwarts (dvs att jag INTE kan använda Avada Kedavra för att lösa mitt i-landsproblem) så måste jag rensa min gaderob. Det är rent ut sagt FULLT. Jag får verkligen inte in ett enda klädersplagg till och då har jag TVÅ stycken gaderober. Så ja, det är det jag ska ägna min natt åt :) Tycker även det är intressant hur två människor kan ha otroligt olika åsikter. Mamma tycker jag har för mycket kläder medan jag tycker att jag har för få gaderober :) Hm, fun :)

Juste, nu är min 1D-wall officiellt klar! :D F1 nöjd ^^
Inne i gaderoben och allt ;) Annars skulle mamma få ryck på mig!!


...ehehe ;D


a, b or c?

PROBLEM; Jag har precis städat mitt rum. Just nu ligger det sex stycken tröjor/koftor/skjortor som väntar på att hängas in i gaderoben. Vänligen svara på frågorna nedan.
Uppgift 1; Vad är grunden för mitt i-landsproblem?
a) Galgarna är slut
b) Det finns ingen plats inne i gaderoben
c) Jag gav upp städandet av mitt rum och kläderna blev inte inhängda
Vänligen ringa in ett svar!

Uppgift 2; Ringa in rätt lösning till problemet!
a) Köp mer galgar
b) Rensa din gaderob
c) Avada KedavraFacit: 1 = All of the above.
2 = c

why? WHY?

Alltsåeee, det snöar?

Mother nature, make it stop otherwise..

Sale u.s.w.


Ginatricot


H&M


Oj; Ginatricot


My body is ready.


....

image

One Thing.

Ny video till One Direction låten One Thing. Kom ut för ... typ .. en vecka sedan. HAHAH, så j'vla roliga.
One Direction - One thing

Acceptable.

Efter skolan stack jag, Christine, Ebba och Rebecca till Espresso House. Vi fikade och pratade om projektarbetet som man kommer arbeta med i trean. Saken är att vi måste välja ämne för vårt arbete redan den 3 Februari! Efter fikat gick vi vidare till H&M samt Ginatricot. Hittade faktiskt ett par saker. Lägger upp senare.

19:40 är det dags för Fredagskväll med MalinBarnkanalen. Hahaha, japp. Den enda acceptabla anledningen att titta på det är att One Direction är med ikväll 8D Gött :)

GOTTA LOVE IT.


Emma köper, mamma bjuder ;)


God fucks me right back.


Övade på muntliga tyskprovet med Rebecca häromdagen + en chai latte på det ;)


#FACT
A short story about Les Misérables.

På sista lektion sitter jag omedveten och förälskad i livet utan snö. Skratt och leenden lyser upp min vardag. Utanför blir dock molnen allt mörkare och mörkare utan mitt medvetande. Plötsligt uppstår skrik och hysteri i klassrummet. Jag tittar förskräckt upp och undrar varför ljudnivån plötsligt höjdes med ca 4,57%. Det är då. Det är då jag ser det. Snabbt faller de, tillsammans likt en armé, ner på marken. Kyliga, känslokalla, gång på gång attackerar de den oskyldiga marken som inte har gjort något ont för att förtjäna sådant fasansfullt straff. Jag spärrar upp ögonen och för en stund känner jag makten slippra ur mina händer. Inget kommer någonsin blir sig likt igen, tänker jag och känner en tår rulla ner på min vänstra kind. Fördömt går jag skamset ut ut skolans portar. På marken ligger den blöt och skrattar hånfullt åt mig. Jag är ännu en gång nära till tårar men jag vill inte visa mig svag för den. Jag suckar tungt och går med långsamma steg mot bussen. Plask, plask, plask. Helvete, mina skor läcker in. Jag skakar tröttsamt på huvudet - För ja, man blir minst sagt förbannad på snön.

Jag vill inte förolämpa någons eventuella kärlek till snö. Gjorde jag det så ber jag så hemskt mycket om ursäkt. Jag förtjänar absolut inte att komma till himlen. Amen. JO! nu när vi ändå är religiösa så kanske vi ska be en bön för Skånetrafiken också?

π.

Challenge accepted, Ebba? :)

Oral test.

Sitter här och övar som en galning (nä, nu tog jag nog i) till mitt tyskaprov som jag har imorgon. Det är ett muntligt prov och jag känner mig själv mycket väl och vet att jag är en bättre teoretiker än en praktiker. Therefore I shall study til' i die :)#FACT

SOPA&PIPA.Läs och begrunda:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14223229.ab

What you don't know can't hurt you.

Era jävlar. Läs min blogg! :( Statistiken går neråt. I alla fall. Sidan som jag beställde Harry Potter tröjan från är efterblivna. IDAG fick jag tröjan som jag beställde 9 December 2011. IGÅR fick jag "reservtröjan" (alltså samma tröja som jag beställt) som jag fick genom att kontakta företaget. Dock behåller jag dem båda då vi redan betalt ;) Det man inte vet tar man ingen skada av.

Baby brother.

Idag fylle min lillebror år. 15. lol. I alla fall, idag fick jag även hem julklappen som jag beställt till honom i julas. Blev han glad? Ja, det kan man väl säga.


3:09.

OOOOOOOMG. TITTA 3:09. I'M FRECKIN' FAMOUS. MIN TWITTER. Jag skrev: Harry, you sexy beast! // C0RDS @ Twitter ;) MAJ GAAAD. HAHAH FETT HÄRLIGT ATT DE ZOOMAR IN OCH ALLT ;) xx


Before I die #4.


That annoying moment.

Nej, inte "that awkward moment" utan "that annoying moment". That annoying moment när alla (överslagsräkning) åkte till London under jullovet. 76% av alla statusar på Facebook såg för ca en vecka sedan ungefär ut såhär: "Hemma från London nu, det var underbart". Majoriteten åkte alltså till England under lovet. Det närmaste jag kommer till England är min engelska grammatik läxa. Själv åker jag ju inte dit förren i April. Dock är jag sjukt pep och typ söker runt på massa affärer som jag kommer spendera massvis med pengar i. Låter desperat men, that's #FACT!Dreams.

Har haft två helt knäppa drömmar. Jag drömde nämligen om att jag först gjorde ett engelskaprov som var helt sjukt. I dröm nummer två gjorde jag ett tyska prov som också var helt knäppt. Hahha, varför drömmer jag om prov liksom? Skolan börjar verkligen ta över mina sinnen!

Som jag säkert har nämnt tidigare så har jag studiedag idag. Detta betyder att jag snart ska sätta mig med bl.a min engelska grammatik och annat smått och gott ;)

The Lord of the Ring.

Fick för mig att jag skulle titta på Sagan om Ringen (den första). Har aldrig sett filmerna eller läst boken (lol, vet dock hur sagan slutar). Efter en timma och ca 30 minuter fick jag nog och då hade jag bara sätt halv filmen! Jag ska nog hålla mig till Harry Potter.

Good.

Norlie&KKV - Tröjan du hatar


Jason Mraz - I Won't Give Up


Skrillex - First of the Year (Equinox)

No anxiety.

Tro det eller ej så känner jag ingen ånges (...känner ingen ååångset, känner ingen åååångest ) för att det är söndag. Det är nämligen så att jag har studiedag på måndag vilket är otroligt skönt. Främst för att jag slipper gå upp tidigt och kan ägna mig åt att plugga men också för att måndagar för min del är en sjukt lång dag då jag vanligtvis slutar halv fem! Nu ska jag fanktiskt städa mitt rum, klädhögen är tillbaka. Sedan blir det plugg!

Spam.

En vanlig geografilektion med Ebba.Spring?

Vaknade upp med tränigsvärk i både mage och armar. Jävla idrott igår. Hela dagen var jobbig. Idag skiner dock solen. Känns som det redan börjar gå mot vår. Skönt men tidigt! :o Ska snart börja fixa mig inför kvällen. HAHHA typ .. tre timmar innan. lol.


Två sjukt gamla bilder på mig. Herregud.

#fun?Friday the 13th.

HAPPY HALLOWEEEEN
. Blåser som satan ute och är förjävligt kallt. Det är i alla fall skönt att det är fredag. Dock är det nog den första fredagen utan Grey's Anatomy. Så, ja, jag är ensam, första fredagen på länge. Kanske gråter lite sen. Får se. Imorgon ska jag dock till Frida och fira hennes 18 års dag!!!!!!! :D

A little bit confused.

Är kanske aningen förvirrad. Var nämligen ganska övertygad om att det var onsdag idag. Igår kväll ställde jag därför min väckarklocka en timme innan den buss jag tar på onsdagar går. När jag sedan vaknade tänkte jag; vad är det för dag idag? Jo, onsdag var det ju! Fast, sedan började jag tänka igenom skoldagarna denna veckan och kom fram till att jag redan hade haft två samhällslektioner (vi har samhäll på tisdagar och onsdagar). Det var då jag rusade upp och kom på att det faktiskt redan var torsdag!

Happy B-day, babe.

Åhh, min babe fyller 19 år idag (ja, jag är 11 år och tror mig ha hittat min livs kärlek samt lever i tron om att jo, en dag ska du bli min. Nej men ärligt, Zayn är min babe.).
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ZAYN MALIK (babe ;D)


One way or another.

Usch, fy och blä. Sitter med mitt feta (bokstavligen) naturkunskaparbete. Kommer hur som helst i alla fall bli klar med det idag! Skolan är för övrigt i full gång. Prov, inlämningar och skrivningar står på rad. Eller nej, vänta, nu var jag snäll. De står inte på någon jävla rad, de kommer som ett bombnedslag på en och samma gång. Puss :)

Compensation.

Fick hemskickat en till One Direciton kalender idag. Tydligen var det som en kompensation för att mitt 1D iPhoneskal var så pass försenat. Tackar för den CDON, lite synd bara att jag redan har en.  Men det är väl tanken som räknas! Ska nog sälja den, så säg till ni eller om ni vet någon som skulle vara villig att köpa den för sådär 75-100 kr :)


mitt fina 1D skal som jag fick som en försenad julklapp ^^


GI.

Har suttit och kämpat med ett Naturarbete med Rebecca om GI-metoden. Hhahahah, ja gud ... Kvällen annars bjuder på fler läxor, både engelskan och tyskan behövs göras. Juste, fick hem ÄNNU en 1D kalender idag. CDON har verkligen inte koll på läget. Jag har ju redan fått min? Flera veckor sedan! Hihih, hoppas vi får behålla den här också dock. Onödigt antagligen, men vadå då? Man kan aldrig få för mycket av 1D ;)

3 movies.


HANNA
Action Thriller
En spännande film om en ung tjej vars uppfostran går ut på att bli en lönnmördare. En mycket fin film, dessutom bra! Även om man inte är så mycket för verken action eller thriller så är det ändå en film man skulle tycka vara bra! Sedan tycker jag det är lite extra häftigt när en 15-årig flicka springer runt och .. dödar folk. Power, just say'n!The Hangover II
Komedi

Riktigt rolig film med mycket knäppa scener. Tja, älskar man att skratta så är denna filmen ett måste. Det går inte att inte skratta! Helt underbar! stort plus att Bradley Cooper (killen i mitten på bilden) är grymt snygg!!!Bridesmaids
Kärlek & komedi

En rolig film. Är dock liiite besviken då jag trodde den skulle vara liiiite roligare. En ganska, oförutsägbar film måste jag säga. Många roliga (lol, lustiga) karraktärer som bjuder på många skratt!


Always look on the bright side of life.

Även att jag redan fått x-antal läxor och x-antal prov datum så är det ganska kul att vara tillbaka. Dock lider jag av sömnbrist och har inre, samt yttre, köldskador då skolan är 74% kall luft. Snart kommer jag även klassas som undernärd då GI-metoden har sin första, preleminära, måltid hemma hos oss idag.

me atm:

School start.


Kan verkligen inte fatta att det är skola imorgon. Jävlar vad tiden går snabbt. Skulle jag bara få en vecka till så skulle jag faktiskt vara nöjd. Jaja, får se fram emot studiedagen nästa måndag och sedan är det bara att räkna ner dagarna till sportlovet. Ja, det kör vi på.

Satisfied.

Project completed! Uppgraderade min 1D-wall :)


1D-wall.

...Mamma vet bara inte att det ligger ca 20 affischer som väntar på att sättas up :)
min 1d kalender sitter uppe nu också! :)


Le Shop.

I brist på annat .................

1-Rebecca Black.

On a scale of 1 to Rebecca Black, how much do you love Friday?

Christmas ain't over!

Nu när jag trodde att julen äntligen var över, då vi tagit bort julgranen och julpyntet idag. Men, så kommer jag hem efter typ .. en timmes övningskörnng med pappa, och så står mamma och lagar JULMAT, jävla julbord, för den tredje gångern (lol, tänkte säga i år *mind fuck*) på en månad!!!! Jag äter endast prinskorv och Janssons frestelse ... inget annat på julbordet *kräsen* :)

Pop popcorn in a bowl.

Röd dag. Halvt roligt i och med att föräldrarna är hemma och tycker att åtta är en bra tid att gå upp på. Samt gå runt och sjunga "Poppa popcorn i en skål, poppa popcorn i en skål" osv. Jag föredrar nämligen gitarrspelet på min mobil som väckarklocka. Ska antagligen övningsköra idag (>__>) också.

Ready, set...

Har tittat på sådär, två säsonger av Grey's Anatomy under .. en vecka typ :) Snart sätter vårterminen igång. De efterlängtade Nationellaproven blommar ut och man kan sitta i solen och knapra på den otroligt goda och väl tillagade skollunchen. Låt oss aldrig, aldrig ha lov igen. För gud vad jag längtar.

Fat.

Fan va man äter unter jullovet. Jag brode bokstavligt talat flytta till Friskis&Svettis. That's it, måste träna minst två gånger per vecka när skolan börjar igen. Det här funkar fan inte >__> fett, fett, fett.

4.

Fet ångest över att skolan börjar om fyra dagar.

Sherlock Holmes - a Game of Shadows.


Var på bio med Christine idag. Vi såg Sherlock Holmes - a Game of Shadows. Riktigt bra film med bra blandning utav kärlek, komedi och action - En otroligt smart film. Dessutom spelar våran svenska skådespelare Noomi Rapace en roll i filmen. Även Rachel McAdams (Regina George) deltar även som en utav karaktärerna i denna spännande film. Sedan kan man inte förneka att Mr. Holmes och Dr. Watson de själva är ... attraktiva ;)


AFK.

In till Malmoe om sådär 60 minuter.Before I die #3.


Quite awesome.

Så, asså. Dör när jag ser bilden. Men, såhär ligger det till; För ca 5 dagar sedan skapade jag bilden ovan på PS. Jag la sedan ut den på Weheartit, tumblr och på min blogg. Bilden fick typ .. 250 heart's och 52 notes på Tumblr. Igår när jag satt och scrollade igenom Tumblr (..som vaniligt), så kom min bild upp. Det jag försöker få fram här är; MIN BILD HAR 12 177 NOTES PÅ TUMBLR. ASSÅ ASSÅ ASSSSSSSSÅ, jag DÖÖÖÖR. DETTA ÄR STORT!!! Dessvärre var det någon ANNAN tumblr använderade som hade laggt upp den på SIN tumblr ... Dvs att JAG inte står som 'source'. MEN, bilden är fortfarande TAGGAD med mitt Twitternamn dvs c0rds ;) U MAAAAD?

(förlåt för detta oerhört skrytsamma och ointressanta inlägg, men jag har väldigt mycket ME-GUSTA känslor inom mig atm ...)

2012.


Fylla arton, ta körkort, tatuera mig, åka till London med mina vänner, åka till Stockholm med klassen, träffa FT2, fira fem år med Tokio Hotel, vara tre veckor i England, Brighton, utlandsresa med min familj, förhoppningsvis se 1D live. (highlights of 2012, so far)

OOOOOOOOOOOOOOOOOOMG


I'M FRECKIN' TUMBLR FAMOUS!!!!!


New year's eve.


RSS 2.0