LOLSOTRUE.
Hollister&American Apparel.
Stockholm calling.
Fun, fun, fun, fun.

Livet leker inte än. Herre Jesus, Maria, Abraham, Lincon. Kan till exempel på peka att jag har massor av läxor, typ, två stora arbeten med deadline idag. Rolig fredag. Imorgon åker jag (tillsammans med klassen) till Stockholm. Kommer hem sent på tisdag kväll. Annars är väll allt bra, tackar som frågar. Och, och, och Amandus är i finalvecka i BB, yeeees!! 8D

Exam.


(prov i morgon, inte i matte dock)


Y do you h8 me?


Let's hope not.

Jädrar vad varmt det är ute. Har solat i 1,5 h, med solskyddsfakotor noll. YOLOLOLOLOLOLOL. Efter skolan stack jag och Becca och köpte glass, gotttttttt! Nu ska jag börja med mina läxor. Älskar veckorna innan skolavslutningen!

Won't happen again.

Var ute i skogen med klassen idag. Lol, kommer aldrig att hända igen.


Hey.

 


Toy Story.


Tredje Disneyfilmen denna veckan. Älskar Disney. Jaja, ganska fint väder ute idag = BBQ! Men först; plugg och städa! (BTW, Spotte är slut på två accounts. Jädrar!)


Driven.

Har varit ute på en lååååång övningskörningsrunda med hela familjen. HAHAH, dör. Eller nej, det var ju det vi inte gjorde. Hur som helst. Ska grilla ikväl + träffa Sofia. På måndag är det Skåne runt med Geografin, fan va trevligt. Juste, har kik nu. Helt efterblivet men okej. Något annat som suger är ju uppdateringen på Twitter Appen. ALLT är på svenska, så jävla fult!

Even the sun sets in paradise.


Disney is the happiest place on earth, so I heard.


Too many idiots, too few bullets.

 


Tattoos.


Homosexuals.
Sikk.

Alla lektioner inställda imorgon = ingen skola förrens nästa måndag. WAAAAADUP?

Zup, Styles?

Pink curls.


U know what suxs? Me, living in malmo. Jälva 1D i Sthlm alltså :( Hur som heeeeelst. Har precis beställt 1Ds live DVD + en annan sak :) OCH CATCHING FIRE (fortsättningen på The Hunger Games) Dagen har gått snabbt, även att man gick till halv fem :( Har snart läst ut The Hunger Games, på tre dagar. Läser ganska snabbt i vanliga fall, även att den är på engelska, men det är helt omöjligt att lägga den ifrån sig :D Ganska knäppt med tanke på att jag redan sett filmen och vet hur den kommer att sluta ^^ Jaja, nu ska jag (hehe) läsa min bok ^^


Daaaaaym.

Daaaaaym guuurl. Ma flow is ooooon. Ja, Emma har gjort läxa idag. hahaha. Ganska lugn vecka som ligger framför oss nu. Bara tre stycken skoldagar. Nästanästa vecka blir dock jobbig. Fast, ska ju till Sthlm då så ;)))))))))

Jaja, har även fått mer info ang min språkresa nämligen avgångstiderna. Flyger ca 19:45, helt OK ju ;) Synd att det inte var liiiiite tidigare dock. Det innebär att man i princip kommer fram och går till säng nästa direkt XDD. Dock kan ju avgångstiden hem diskuteras. 06:05 går flyget, lär ju få vara på flygplattsen minst två timmar innan >__>

Reading.

Har en hel del att läsa idag. Både en idrottsbok150 sidor som jag även kommer ha prov på. Sedan The Hunger Games, som måste läsas ut innan början av juni. Saken är den att The Hunger Games är aningen roligare allt läsa en idrottsboken. What to do?

My heart beats for you.


©c0rds

STS meeting.

Jaha, vaknade klockan åtta idag av att jag var jätte, jätte jättekissignödig! Vid tolv-tiden var det möte med STS om språkresan som jag kommer att åka på om mindre än två månader! Nu ska jag läsa lite bok och vi halv sex ska jag på resturang med familjen :)

A bit of summer.


From south to north.

One Direction är i Stockholm atm, jag är i malmö. Lovely. Jaja, freeeeedag imorgon :) riktigt härligt + att jag endast har två lektioner! För övrigt har jag kommit på att jag bara måste ha PS igen. dör. Jaja, om ca två veckor sticker jag till Lé Stockholmo (1D better be there; possibility - zero), ska bli mycket trevligt ;) Gud vad mycket jag hade att säga idag.


PewDiePie


NT x2.

Skolan är i full gång kan man ju säga. Igår hade vi NP i tyska steg 4, läs, hör samt skriva. Kändes ändå helt OK. Idag hade vi NP i engelska B, hör och läsa. Kändes väll också helt OK (hahaha, vill inte säga för mycket XDD). Om exakt 42 minuter är det Grey's Anatomy, tror det är ett ganska spännande avsnitt idag 8D me gustaaaaaa..v.


Pinksson.
Pink > Everything.


(iPhone "fodral")
Friday: YES, WEEKEND! *Blink* Monday


Celebration.

Hej hej, bloggeeeeeeeeen. I helgen har min släkt varit här för att fira min 18 årsdag. Finck många fin fina presenter + god mat 8D Idag blir det däremot plugg.

Keep calm and panic.

När man trodde att det inte kunde bli värre. NP i engelska B idag då. Var riktigt nervös, men det gick väl helt OK. Hade sedan 20 minuter lång NK lektion, för ja, läraren insisterade på att vi skulle kommer till lektionen efter NP. Sista lektionen var idrott. Paniken spred sig snabbt i klassen när ryktet om att vi skulle springa 5 km idag. Ryktet varade dock inte länge då vår lärare tydligt bekräftade att; japp, ni ska spring 5 km. Lemme die. ett

National tests.

Så, svenskatalet är avklarat. Kändes ändå ganska bra. Nu är jag dock nervös på riktigt. Nationella i engelska imorgon, writing. Håller på att plugga in glosor, lära mig begrepp, repetera grammatik samt samla information till ämnet: Global Issues. Hur som helst, det är, typ, sommar ute. Riktigt, riktigt varmt! Underbart.
Min arm gillar Mc Donald's, deal with it.

Love life.

Infomerande tal, engelsk redovisning, engelska NP, samhälls uppsatts om EU, historia arbete, naturkunskaps begrepp, tyska NP, idrottsprov, engelsk bok, geografi arbete, historia prov.

Cockney accent.

Sitter här och övar på min engelskapresentation som jag har imorgon. Cockney accent, gotta lov' it. Har i princip suttit ed läxor hela dagen, har i och för sig fått ganska mycket gjort också. (Thank you, God for this wonderful day with no school, amen.)  Ska nog snart duscha och sedan göra en kopp te och plugga på mitt informerande tal som jag har denna torsdagen.

Birthday gifts.

Tack så hemskt mycket! xx


RSS 2.0