Sort out your priorities, kanal 5.

"Vi lämnar personalen på sjukuset i Grey's Anatomy som är tillbaka om två veckor, närmare bestämt den 14 november. Nästa vecka då frossar vi i Twilight, det blir vampyrromantik tisdag, onsdag och torsdag och då kommer Grey's få flytta på sig lite"
 - Kanal 5


Happy Halloween.


Roommates.


Åh, den blev sne :( Hur som helst körde jag och Lollo på varsin 1,5 liter dricka på bion ;)

Igår spenderades dagen på Emporia med Chistine. Blev lite shopping och sedan lunch på Vapiano (så jävla lång kööö). På kvällen stack jag, som tidigare nämnt, på bio med Louise. Vi så som sagt nya Bond-filmen, Skyfall. Den var som förväntat bra! Så som Bondfilmer alltid brukar vara. Mycket action och lite humor. Dessutom är bilmärket Range Rover definitivt en sponsor (eller ngt?) till filme. Tillsammans med Heiniken, Omega, Audi, VW, CAT och Sony Ericsson.

Sov över hos Emily med de andra tjejerna och idag vid ett-tiden åkte Andrea hem till stockholm. Själv har jag precis tittat på Megamind, fett rolig! Och nu ska jag antagligen göra lite läxor, kul.

Busy.

Gud vad man hinner mycket da! Förutom att fangirla så har jag även varit iväg på en liten kurs och sedan träffade jag mina Roommates från England. Louise, Emily och Andrea. Vi stack till Emporia, nytt shoppingcentre här i Malmö. Riktigt fint. Har även (äntligen!) lyckats beställa min studentmössa! Blev lite orolig där ett tag. Och som ni märkte i förra blogginlägget så har det blivit en del fangirling idag. Både ny single av One Direction som heter Little Things (lyssna här) OCH så konserten i Sverige!!!

Imorgon ska jag (hehe) till Emporia med Christine, sedan på kvällen blir det bio med Louise. Vi sak se nya Bond filmen Skyfall.

ASDFGHJKL, 1D CONCERT!

One Direction kommer till Sverige!!!!!!!!!! OMG OMG OMG OMGGGGGG! JAG MÅSÅÅÅÅÅTESE GÅR PÅ DERAS KONSERT I STOCKHOLM DEN 8 MAJ (BILJETTER SLÄPPS DENNA FREDAGEN!!!!) + ATT JAG MÅÅÅÅSTE GÅ PÅ KONSERTEN I DANMARK (KANSKE) OCKSÅ. NÅGON SOM ÄR PÅ, VA VA VA?

Autumn is here.

Ny design på bloggen :)


pff.


up side down.


Blev en heldag med Christine. Hon skulle nämligen fota mig till en 1D-tävlig. Gick bra och det var ruligt! Känns som klockan är typ elva eller något, så är den bara åtta. Inte konstigt att dagen kännts lång, jag vaknade nämligen redan vid nio idag! Jaja, nu blir det myyys :)

Fall.

Lov aka töm-skåpet-på-böcker-för-du-tror-väl-inte-du-kan-vila-på-lovet? Ska hur som helst bli skönt. Bland annat kommer min roommates hit, de jag bodde med i Brighton. Ska bli mysigt! Sedan så ska jag till Emporia, ett nytt köpcentre här i Malmö, riktigt stort och med bra affärer, HOLLE (Hollister)! Sedan får jag se vad jag gör med resent av lovet. Lite plugg ska de nog också behöva bli, tyvärr!

:(


HELP!

DUN DUN DUUUUN. Är som tidigare nämnt med i en tävlig för att vinna två biljetter till NYC för att se samt träffa One Direction. Jag är också vidare till delfinal nummer ett!!!! Uppdraget är följande:
 
Fota en bild där du visar din kärlekt till One Direcion och X-factor samt inkludera något svenskt. Var kreativ och tänk stort!

Roligt, fråga är bara hur man blir unik. Det är endast 50 stycken som sedan går vidare till finalen. Så, inte så överraskande behöver jag ER hjälp. Kommentera detta inlägg eller kontakta mina andra sociala nätverk. BITTE!! Inga ideer är dåliga ideer. Något är bättre än inget. Ös in förslag!!! Amen.

Typical Emma.

Sitter och pluggar på min tyska, har prov imorgon. Har även haft panik över min studentmössa som jag helt ärligt glömt bort mitt i allt pluggande (SÅ HIMLA TYPISKT MIG!). Nu kan jag inte ens logga in på sidan så ... ah, hoppas man kan lösa det på något sätt. Annars blir jag studentmösse-lös på studenten. Följer inte normen, faller inte för grupptrycket. Ja man kan se det på många sätt ;)

Idag i skolan hade vi tema dag ang. förintelsen. Det var riiiktigt intressant. Eleverna som höll i det hade själva varit i Polen och besökt koncentrationslägret Auschwitz och berättade bl.a. om detta!

Jaja, bara två dagar kvar innan lov, götttttt! XOXO

HAZZAAAAAA

Dem haters keep hatin'.


JEANNY, QUIT LIVIN' YO DREAMS.

LOV, LOV, LOV, snälla. Okej, räknar ner dagarna tiiiep. Jaja, har lite prov, inlämningar och smått och gott denna vecka, alltid lika härligt! Har även skapat en matblogg med Beccan. Länkar sen när den är klar osv. osv. Nu ska jag göra te dåe, och plugga tyska. XOXO BITCH

4h.

 
AMEN.
Intensiv pluggning i fyra timmar idag på stadsbiblioteket med Chriss och Eld. Efter det åt vi på Macce. Gottttt. Sista veckan, sedan är det looov. Ska bli härligt! För övrigt så tittar Lé Parents på hus i Lynd. Jag vet i alla fall vilket jag vill ha, omnomnom 8DD

Meow.

Har i princip endast pluggat idag, inte jätteintressant för er att läsa om. Längtar sjukt mycket till höstlovet, han en och annan sak planerad. Vill för övrigt på bio och se Taken 2. Har sett ettan som var g.r.y.m. Hoppas kunna se den snart ;) XOXO BITCHEZZZ

Scandal!

Ugh, inte en bra vecka. Tyskland spelade lika med Sverige i fotboll. Hur fan gick det till? Skandal! Har för övrigt en del läxor, tex engelska rapport på 260 ord. Härligt att man har 20 ord för mycket och inte kan ta bort fler då man riskerar att meningarna bara blir halv-färdiga. Helgen blir plugghelg, helt ok ändå. Är nu, under hösten, en mycket trött människa. Tips på hur man inte blir såhär hängig och trött? (förutom att sova då..) XOXO

wiiiiii

yolo.


YOLO, detta är vad jag gör

Swag.

One Direction kommer till Sverige den 4 november. Swag. Är med och tävlar om biljetter till NYC (bitch) för att se och träffa 1D. Swag. Det är svinkallt ute idag. Måste ta med mamma (mamamamma) på min vinterjacka-turne.

FUN.
Fön, fön, fön.

Hade en mycket trevlig och spontan utgång med fint sällskap!  Ikväll åker jag iväg till Christine för att fixa hennes dip dye! Nu ska jag plugga, ugh, och städa mitt rum ... 

Autumn.

 
Ingen skola idag, "buffertdag". Hösten är här i högsta grad. Har varit ett himla höstväder idag, i alla fall vad jag kan döma från insidan av mitt fönster. Ni tror väl inte jag går ut?!??! Dock tycker jag det är ganska överdriget med att börja använda vinterjacka redan nu! Jag har sett flera stycken gå runt med tjocka dunjackor redan från mitten av september! Hur som helst, vill till London, men okej.

Third of October.

lol

One year ago.

 
Idag är det ett år sedan jag träffade One Direction. Tiden går fan i mig skitsnabbt! Ett år sedan jag kramade Harran. Va fan!

Hipsta please.


RSS 2.0