I'd tap that.
Dip dye and bullshit.

Hade en mycket trevlig kväll med Christine igår. Vi fick även leka turistbyrå då säkert fyra pers frågade om vägen. Allt från irländsk pub till gågatan. En av personerna som frågade var Bobby, frisör åt bl.a. Kissie ;) Sedan gjorde jag dip dye på Chrissan. Det blev riktigt snyggt! Nu ska jag pluggggggga.

Dinner and hair colours.

Yes, snart åker jag in till Malmö för en middag på Jensens Bøfhus med Christine. Efter det åker vi vidare hem till mig för, tja, allt möjligt. Främst göra dip dye på Chrissan ;D

LWWY single.

Så, det här har varit en givande vecka. Har hatat den flera gånger om. Hade muntlig redovisning idag. Fick veta efter att läraren sagt till min kompis att han blev förvånad att jag hade en, tydligen, stockholms dialekt. Dog. Har för övrigt gråtit över Nathan. Ja, jag borde växa upp, men nej. Fick även hem min LWWY singel idag!

Student dying.

Studiedag. Så jäkla tråkig daaaag alltså!! Har bara tråkiga läxor :( Hur som helst, längtar till helgen och sen nästa helg igen :))))) Vill helst bara ligga och titta på One Tree Hill. Och ah .....

.. Slut på blogginlägget
 

Fuck Stockholm.

Bloggster, wassup? Riktigt lugn dag. Har dessutom studiedag imorgon, sköööönt! Har precis tittat på inspelade avsnitt av Amazing Race, Top Model och The X-Factor :) På tal om X-Factor, One Direction kommer dit i början av oktober för att framföra ett live framträdande under showen. Som vanligt kommer de alltid till stockholm, där av rubriken på detta inlägg. Jaja, får väll njuta av dem på tv istället. Nu; One Tree Hill!

Back?

Länge sedan jag skrev något på bloggen. Har delvis inte haft tid, lust eller något att skriva om. En bild säger mer än 1000 ord, eller? Hur som helst. Skolan rullar på, beslut ska tas. Längtar till nästa helg osv. Är uppenbarligen helt förälskad i One Tree Hill för tillfället (och One Direction då såklart!) Öhm, tror jag ska bli bättre på att blogga. Kanske :)

One Tree Hill.

 

Och juste! Jag ska gifta mig med Nathan

Fan va snygg.


1/3

onödig, saknade handling, besvilkelse


patetisk, förutsägbar, annorlunda

spännande, underhållande, sevärd

Zayn will be the end of me.

Amen.

1D - LWWY.

Jag ska titta på den tills jag spyr.


One.Direction.

Den här dagen har varit helt underbar.
Ny singel, ny video till singlen, Twitcam och liveframträdande på iTunes festival. Död.
Decisions.


Fifty shades of gray.

Jag ska är gråhårig.

Art-smart.X-factor.


Efter en jäkla massa "Idol-år" så har äntligen The X-Factor kommit till Sverige. Vi alla vet ju vilka som slog igenom där (blink, blink). Blir kanske en lite mer "stolt" svedala-bo då vi har vår egen Eric Saade där! Har redan fått en och annan favorit, bl.a. Lukas Wallströmer!

..but i have no scar.


I'm Harry Potter, destined to be a star ⚡

When in doubt pose and pout.


Just like the old times.


(Rebecca headbanging her yogurt)
I wanna taste the real world.


Hi.

Hej


RSS 2.0