Easter.

Hatar korta lov. Så mycket och göra men så lite tid. Värdet har varit fantastiskt de senaste dagarna och har därför tagit en morgonpromenad varje dag nu :)

Idag har jag äntligen(!) beställt min balklänning. Den är äckligt snygg. Sedan åkte jag och mamma vidare för att fixa ett nytt gymkort till mig. Är inte jätteförvånad över att jag lyckades slarva bort det (också)..

Imorgon vid 12-tiden ska jag och Chrissan på ett gympass på Friskis och Svettis. Sedan bär det av till skolan för att öva på musiken. Efter det ska jag och Rebecca försöka skriva lite på vår projektarbetesrapport. Senare på kvällen ska jag träffa Sofia och vi ska antagligen planera vår London-resa lite närmare. Vi åker ju faktiskt om sju(!!!) dagar :)
 

Berlin 18.03.13 - 22.03.13

Har spenderat fem intensiva dagar i Berlin. Allt från DDR museeum till kapsyöppnande utmaningar. Har i alla fall haft hur roligt som helst. Borde egentligen skriva ner allt som har hänt, för mycket har hänt. Men mycket fotande och filmande har det blivit. Men filmerna håller jag nog för mig själv, hahah.
Uttikten från Fernsehturm. Vädret i Berlin var ganska dåligt. Snöade nästan varje dag och det var kalt i princip hela tiden. Med andra ord fick man inte jättrebra bilder.

Insåg när jag kom hem att många bilder från resan var på just denna munk (typ 20 st). Matvanorna för överigt i Berlin var jävligt såliga måste jag säga. Tre gånger Pizza och två gånger pizza. Middagen för tisdagen bestod av lökringar från Burger Kind och på torsdagen en munk. Perfa.


På hotellet vi bodde på kunde man se tvärs över till våra små fina grannar. Tre/fyra/fem (lite osäkert) emokillar, typ 97or befannsig i vårt fall mitt emot oss. Så jäkla kul. Det börjarde på måndagen tror jag, så jag och Rebecca såg dem dansa. Så himla kul för deras dans var så jääääävla underhållande. Sedan under veckan blev det ett litet Taylor Swift moment, det vill säga att vi skrev lappar till varandra och satte dem på fönstret. Hur som helst hela incidencen med Emokillarna var så jäkla kul. Kommer sakna dem. (Vi var typ Stasi och följde vart enda steg de tog ... creepy)


På tisdagen hade vi en tävling som var jävligt jobbig. Snöstorm och så skulle vi springa runt och hitta massa saker. Jag i min foppatoffla tog oss tillsammans denna utmaning och svalutade den även. Tyvärr kom vårt lag tre (inte så dåligt ändå), dock tyckte vår lärare att jag varit duktig och inte klagat under tävlingen så det gav mig ett litet extra pris. Jag tackar för det (la på mig typ 5 kilon men ...)

Charlie..

Hitlers bunker

Typ den finaste kyrkan ever. Har varit där en gång innan med konfermationen. Riktigt fin och mysig.


Rolig kväll ute med hela gänget. Helt sjukt vad mycket billigare drickan är i tyskland jämför med Sverige. Sverige är fan i mig skitdyrt. punkt.


true dat


Tor

Lång historia kort; Jag och Rebecca bestämde oss för att köpa hem lite dricka till hotellet. Dock märkte vi snabbt att vi inte hade någon kapsylöppnare. Efter försök med nycklar, bord, hyllor, duschställ och toalettpappershållare lyckades vi tillslut (med toalettpappershållaren..). Dock fick man offra ett finger eller två (eller tre).


Världstiden (die Weltuhr)


Spiderman fanns på hotellet och naturligtvis var jag tvungen att fotas med honom :)

Tomorrow fahren wir nach Berlin.

Orkar inte packaaaaa. Ugh, hatar att packa och att packa UPP är ännu värre!!! Nåväl, har fixar radioreklam med Rebecca idag. Tog en evighet. Nu borde jag packa och städa mitt rum och duscha. Men icke sa nicke sa jag och satte på TVn.

Imorgon lyfter planet någon gång (vem trodde seriöst att jag skulle komma ihåg, thänk god att Becca ska med) och sedan är vi där fem dagar. Ska bli skojigt och intressant :D

Good bye, CAE.

 
Känns alltid bra efter man gjort Cambridgeprovet "Ska bli intressant och se om det ordet änns finns" mumlar man  tyst efter man lämnar in sin Use-of-English del ...Nåväl, 6,5h timmars prov i skolan på en lördag. Alltid lika härligt. Hade lite pannebanne på skirvdelen. En raport och en artikel skulle skrivas på 1,5h. Nåväl, nu är det ändå över.

C minus? More like A plus.

Fredag. Känner mig så otroligt lättad att samhällsprovet är över. Förstår inte hur jag kan, efter en dags pluggande, kan skriva sida, efter sida på provet (antagligen fel svar men ändå). Efter skolan växlade jag ut pengar, hämtade ut biljett till Stockholm och annat mysigt. Åt även lunch med my ladies på McDonalds #fancy. Är lite orolig för morgondagens prov. Känner att min förkylning blivit värre under dagen och vill verkligen känna mig 100% bra för CAE. Nå väl, hoppa det går vägen! :)

None given.

The fucks i give to samhällskunskapsprovet:

Känner att varje gång jag slår upp min samhällsbok så har jag bättre saker att göra. Som att prata i telefon med en kompis i 40 minuter till exempel. Eller blogga kanske? Okej, blev lite stressigt nu på slutet kanske. Kommer typ packa till tyskland 3 på morgonen på måndag. CAE på lördag och pluggedag på söndag. perf. Livet <3

Juste, glöm inte att besöka våra matblogg. Snart är detta projektarbetshelvetet över. Thank fucking God for that.
Student och Hungrig

Head-benching.

Ny liten design. Är förkyld och jag gillar inte att vara förkyld för att det är jobbigt. Skolar rullar på som det ska, det går bra nu. Ser verkligen fram emot Tysklands-resan, bara fyra dagar kvar tills vi åker :D Och det är bara 23 dagar kvar till jag åker till London med Sofia. Alltså, ååååh <3

Nu ska jag dock plugga till mitt samhällsprov, hatar samhäll och kanske, om jag slår huvudet tillräcklig många gånger mot skolbänken så, kanske, kanske jag dör. Senare ikväll; Grey's Anatomy.

Dancing cats. You can't say no to dancing cats.

I just can't get enough.

En vecka kvar innan jag åker till Tyskland. Ska bli skoj. Innan dess är det dock hard work, work som gäller. SH-prov och projectarbete och sedan CAE på lördag.

Idag vaknade jag med halsont, hoppas verkligen att det försvinner så snabbt som möjligt. Vill inte känna mig dålig nu när massa prov och resor ligger framför mig. För överligt så har vi köpt hus. Japp, vi ska flytta till Lund. DUN DUN DUUUUN. Kommer sakna mina busschaufförer :( Shout out till er!!!

Speak.

 
Äter mina känslor känner jag. Nåväl, CAE muntliga provet är nu avklarat. Kändes helt ok även att jag var riktigt nervös innan. Nu går jag dock bara runt och tänker på alla fel jag gjorde. Stör mig verkligen på vissa småsaker som jag sa eller inte sa. Jaja, nu ska det skrivas hyllningstal.

CAE.

Okej, bloggsson går visst inte så bra. Ska bli bättre. Hur som helst. Imorgon ska jag göra Engelska Cambridge provet, den muntliga delen. Är ganska nervös men hoppas verkligen det går bra i och med att speaking är den del jag är duktigast i. Annars har det inte hänt så mycket. Försöker hålla hårt i pengarna i och med att jag åker till London ganska snart, en månad kvar ungefär. Och innan dess åker jag ju till Tyskland. Ska bli ruligt :)

Imorgon är det partay hos Josefin som fyllt 19. Kommer med största sannolikhet bli en riktigt rolig kväll!

RSS 2.0