Berlin 18.03.13 - 22.03.13

Har spenderat fem intensiva dagar i Berlin. Allt från DDR museeum till kapsyöppnande utmaningar. Har i alla fall haft hur roligt som helst. Borde egentligen skriva ner allt som har hänt, för mycket har hänt. Men mycket fotande och filmande har det blivit. Men filmerna håller jag nog för mig själv, hahah.
Uttikten från Fernsehturm. Vädret i Berlin var ganska dåligt. Snöade nästan varje dag och det var kalt i princip hela tiden. Med andra ord fick man inte jättrebra bilder.

Insåg när jag kom hem att många bilder från resan var på just denna munk (typ 20 st). Matvanorna för överigt i Berlin var jävligt såliga måste jag säga. Tre gånger Pizza och två gånger pizza. Middagen för tisdagen bestod av lökringar från Burger Kind och på torsdagen en munk. Perfa.


På hotellet vi bodde på kunde man se tvärs över till våra små fina grannar. Tre/fyra/fem (lite osäkert) emokillar, typ 97or befannsig i vårt fall mitt emot oss. Så jäkla kul. Det börjarde på måndagen tror jag, så jag och Rebecca såg dem dansa. Så himla kul för deras dans var så jääääävla underhållande. Sedan under veckan blev det ett litet Taylor Swift moment, det vill säga att vi skrev lappar till varandra och satte dem på fönstret. Hur som helst hela incidencen med Emokillarna var så jäkla kul. Kommer sakna dem. (Vi var typ Stasi och följde vart enda steg de tog ... creepy)


På tisdagen hade vi en tävling som var jävligt jobbig. Snöstorm och så skulle vi springa runt och hitta massa saker. Jag i min foppatoffla tog oss tillsammans denna utmaning och svalutade den även. Tyvärr kom vårt lag tre (inte så dåligt ändå), dock tyckte vår lärare att jag varit duktig och inte klagat under tävlingen så det gav mig ett litet extra pris. Jag tackar för det (la på mig typ 5 kilon men ...)

Charlie..

Hitlers bunker

Typ den finaste kyrkan ever. Har varit där en gång innan med konfermationen. Riktigt fin och mysig.


Rolig kväll ute med hela gänget. Helt sjukt vad mycket billigare drickan är i tyskland jämför med Sverige. Sverige är fan i mig skitdyrt. punkt.


true dat


Tor

Lång historia kort; Jag och Rebecca bestämde oss för att köpa hem lite dricka till hotellet. Dock märkte vi snabbt att vi inte hade någon kapsylöppnare. Efter försök med nycklar, bord, hyllor, duschställ och toalettpappershållare lyckades vi tillslut (med toalettpappershållaren..). Dock fick man offra ett finger eller två (eller tre).


Världstiden (die Weltuhr)


Spiderman fanns på hotellet och naturligtvis var jag tvungen att fotas med honom :)

Comment

Write your comment below/:

Your name:
If you're a stalker, press this button

Your E-mail (will not be published)

Write your URL here:

Write your comment:

Trackback
RSS 2.0