Goodnight Mr. Mac.


prutt.

 

hi.

Gud va tiden gårrrrrr. Bara elva dagar kvar till jag tar studenten och om bara fem ynka dagar är det dags för bal. Mycket spännande. Dock är skolan fortfarande i full gång, typ. Har ett prov kvar och en "redovisning".

Idag var jag och Christine på bio, Identity Thief. Jag, tillsammans med tre vänner, blev nämligen nominerade till den bästa pråkfilmen i skolan. Filmen gjorde vi under vår Berlinresa i Mars. Dock vann vi inte, men fick ändå ett pris; en biobiljett.

Nåväl, har en fullspäckad dag imorgon, 150 sidor i tyskboken, så ska nog dra mig till sängs!

upset.

please. stop.

ughhhhhhh.

Vill inte gå i skolan längre, funderar på att hoppa av. Sedan var det ju det där med att skiva vad man önskar sig i studentpresent, macbook? iphone 5? resa till Irland? Mamma vill att jag ska önska mig lite vinglas, bestick, talrikar. Mitt svar blev ungefär: "Mamma, jag är fortfarande ett barn, jag önskar mig One Direction saker". Nåväl.

wat.

Okej, snabbgenomgång på vad som hänt under den närmsta månaden.

20/4 - Min födelsedag. Åkte till stockholm med Ebba för att gå på konsert (BVB) MEN, helvetica, så blev den inställd för sångaren blev sjuk. Dock hade vi det trevligt ändå. Och jag träffade Isabel.

8/5 - Åkte upp till Stockholm för att se 1D. Stod utanför Grand hotel för att de kanske skulle bo där men icke sa nicke dock såg jag deras Stylist och hennes söta lilla bäbis.Konserten var bra och högljud dock var London bättre.

13/5 - Jag sitter och gör denna onödiga snabbgenomgång på mitt otroligt händelserika liv istället för att läsa min bok. 250 sidor till på onsdag #yolo.

Värt att nämna är väl att hela Malmö har förvandlats till en stor jävla fjäril (jag gillar inte fjärilar) för ja det är ju faktiskt Eurovision. Kommer nog ändå titta på det, är ju ändå i Malmö. 

Best year ever.

 

RSS 2.0